10 random facts

Hej där!


Jag älskar att läsa inlägg med random facts om folk. Jag vet inte varför, men just sådant med små egenheter eller totalt onödig info tycker jag är jätteroligt. Lika roligt är det att sitta och fundera på vad man kan komma på om sig själv. Jag gjorde ett inlägg förra hösten med 15 saker om mig som går att läsa här, men det finns mer att få reda på så vi tar en favorit i repris. Denna gången blir det dock bara tio eftersom det känner mer lagom när det redan blivit gjort en gång.

1. Jag kan absolut inte äta svamp. Redan när jag fick barnmat på burk satt jag och sorterade ut svampbitarna i munnen och spottade ut dem. Jag tycker att det är så fruktansvärt äckligt. Däremot kan jag gärna gå i skogen och plocka...

2. Jag har oftast för mycket idéer i huvudet och kan få svårt att reda ut dem. Det händer därför alldeles för ofta att jag inte gör någonting alls eftersom jag inte vet var jag ska börja.

3. Jag älskar höst.

4. När jag var typ fem år gammal var majs det bästa jag visste. Hela släkten fick äta majskolvar till middag när jag fyllde år och fick bestämma.

5. Jag trodde att trött och lat var en del av min personlighet tills dess att det upptäcktes att min sköldkörtel inte fungerar som den ska. Efter att medicineringen börjat fungera har jag blivit som en helt ny människa.

6. Jag får panik av långa tånaglar och klipper ner dem så fort det finns minsta tendens till fri kant.

7. Jag är väldigt svag för lösgodis.

8. Jag lyssnar mer på musik som jag själv egentligen skulle klassa som "skitmusik" än sådant som jag faktiskt tycker är riktigt bra.

9. Mitt favoritresmål är London och jag har nästan tappat räkningen på hur många gånger jag varit där. Oklart om det blir sjunde eller åttonde gången jag åker dit nu i november,

10. När jag var liten och BingoBerra var med i Bingolotto skrev morfar ner veckans BingoBerra-ord till mig i Morse-kod som jag fick sitta och tolka för att kunna skicka in det till tävlingen.

Det var mina random facts för den här gången. Om ni själva har gjort sådana inlägg får ni mer än gärna länka dem i kommentarerna nedan så att jag kan gå in och läsa.

Anna

Gillar

Kommentarer