15 random fakta om mig

Hej på er!

Jag har sett flera bloggare och Youtube:are som gjort "15 random facts about me" och tyckt att det är rätt kul, så nu är det min tur att tänka till.

1. Innan jag flyttade hemifrån kunde jag knappt koka tevatten. Nu lagar jag mat dagligen, hittar på egna maträtter och älskar att baka. Familj och vänner blir fortfarande lika förvånade när jag bjuder på mat eller fika och det inte bara går att äta, utan faktiskt är rätt gott.

2. Zlatan är min största kändis-crush någonsin. När jag var yngre kunde jag bli riktigt ledsen om någon sa någonting negativt om honom och jag hade en plansch med honom på rummet till den dagen jag flyttade hemifrån.

3. Jag har storlek 39 i skor.

4. Jag äter gärna rätter som är baserade på tomatsås (lasange, köttfärssås...) men inte tomatsås eller tomatsoppa.

5. När jag var liten samlade jag på godis. Om jag fick en godispåse sparade jag det godaste godiset i en Pocahontas-spann tills det blev så gammalt att mamma slängde det i smyg.

6. Jag är livrädd för spindlar och blir jätteirriterad om de som är runtomkring mig också är det så att de inte ser till att få undan dem. Hallå? Vi bor i Sverige... Vad skulle de kunna göra liksom?

7. Veckan innan jag började gymnasiet köpte jag en hamster som jag döpte till Emil. Han blev jättetam och levde under hela gymnasieperioden fram till veckan innan studenten.

8. Jag har ett extremt bra tålamod till småpill och pyssel men om det är något som ska hända är tålamodet noll, allt ska hända NU!

9. Jag äger närmare 40 ögonskuggspaletter.

10. Jag har läst kursen Skrivande som metod och gestaltning på Malmö Högskola.

11. Jag har i många år sagt att Jul i Kapernaum är min favoritjulkalender, men jag kan inte komma ihåg vad den handlade om. Jag vet bara att jag verkligen älskade den när den gick.

12. Det finns en plats på bussen som jag tycker är min och blir jättefrustrerad om någon sitter där när jag går på. Eller ännu värre, om den som går på före mig sätter sig där mitt framför näsan på mig.

13. Mitt första jobb gick ut på att dela ut godispåsar till folk som skulle gå på förhandsvisning på bio och hjälpa till att städa salongen efter filmen. Jag såg Lilla Kycklingen på bio fyra på en helg innan den hade haft premiär.

14. Jag har åkt halva Europa runt och sett Malmö FF spela fotboll. Jag drog bl. a. med min stackars syster på en bussresa till Salzburg. 18 timmar på buss för att äta lunch/middag och se på 90 minuters fotboll för att sedan åka 18 timmar buss tillbaka.

15. Jag pratar med mig själv. Man får så bra svar då, och om jag skulle fråga mig själv om något är gjort är det ju bra om jag har talat om det innan så att jag vet vad jag ska svara.


Anna

Gillar

Kommentarer