20 bra från 2020

Hej på er!


Jag har sagt tidigare att jag är väldigt redo för det nya året och precis som många andra så vill jag bara lägga 2020 bakom mig. Alla negativa tidningsrubriker, inställda planer och den allmänna nedstämdheten gör att det känns som att året som gick bara har varit skit. Men ärligt talat, det har hänt en hel del bra också, så idag tänkte jag göra en lista och dela med mig av 20 bra saker som hände i min närhet under 2020.

1. Jag har lyckats hålla mig frisk. Trots att jag har ett jobb som kräver att jag har mycket närkontakt med folk så har jag varit frisk hela året. Strikt hygien, mängder med handtvätt och handsprit, munskydd och tydliga regler om att ingen kommer till mig sjuk har fungerat bra så att verksamheten kunde hålla igång.

2. Familjen fick tillökning. Min lillebror blev valp-pappa och familjen berikades med världens bästa Bosse.

3. Jag gick en kurs i lash lift. Behandlingen blev en stor succé på salongen.

4. Flera av mina vänner har fått barn. Och ytterligare några har berättat att de väntar under nästa år. Jag längtar efter att få träffa mina nya kompisar!

5. Jag åkte till Wolfsburg. Vi hann med en liten roadtrip till Tyskland innan viruset bröt ut i Europa och fick faktiskt oss en liten fotbollsresa i år, trots allt.

6. Det bjöds in till konstutställning. Under hösten har vi ju fått dra in mer och mer på våra sociala kontakter, men visst var det kul under våren med alla kreativa lösningar på att ses under så säkra former som möjligt?


7. Ett år med Valeo. Vi har haft vårt första år på den nya salongen. Vi kanske inte fick den mest optimala starten, men faktum är att det trots omständigheterna har gått rätt bra och framförallt har vi haft väldigt roligt. Vi har fått bo in oss och funderat lite på hur vi vill ha det och blivit ett väldigt sammansvetsat gäng.

8. Fias adventskalender. Jag fick öppna en personlig present från min lillasyster varje dag i december, fram till jul. En guldkant på tillvaron och en ny tradition. Vi bestämde oss för att det där är vad vi ska ge varandra i födelsedagspresenter framöver.

9. Julledigt. Jag har kunnat vara mer ledig över jul och nyår i år än vad jag kunnat vara på flera år. Även om jag blir lite rastlös har det varit skönt att faktiskt få komma ner lite i varv.

10. Samarbete med Inglot. En av mina stora höjdpunkter under året var att inleda samarbetet med Inglot på salongen. Att få chansen att vara återförsäljare till ett märke som jag genuint älskar är så himla roligt och responsen från mina kunder har varit helt otrolig.


11. Jag fick gå på bröllop. Mina fina vänner, Felicia och Sebastian, kunde med utomhusvigsel och anpassningar genomföra ett fantastiskt vackert bröllop. Så fint att få dela deras dag.

12. Release för Fias EP. Min syster släppte sin nya EP, lyrics. Man blir ju stolt, så är det bara.

13. Your Decision. Jag fick möjlighet att delta i ett coachingprogram med @missjohansson som gav massor med intressant input och motivation.

14. Körlektioner. Jag bestämde mig för att det är dags att ta det där körkortet nu och bokade upp mig på massor av körlektioner. Ett av mina första stora projekt att bli klar med under 2021.

15. Håret blev rosa. Jag följde en impuls och gick långt utanför min comfort zone när jag färgade håret rosa. Jag gillade det oväntat mycket och fortsatte att experimentera med lila. Nu är det i någon slags mellanläge eftersom jag inte kan bestämma mig för vilken av färgerna jag vill ha nu eller om jag vill prova någonting annat.

16. Nya möjligheter. Jag har blivit erbjuden en fantastisk möjlighet som kommer att lyfta min verksamhet ytterligare. Det kommer jag att berätta mer om i ett separat inlägg imorgon, men det är så pass stort att det måste beröras på den här listan, även om jag håller på det en dag till.

17. Personlig almanacka. Det må låta som en småsak för de flesta, men för mig som verkligen lever med min kalender underlättar det verkligen att ha hittat Personlig Almanacka och kunna anpassa efter mina behov. Här kan ni läsa ett helt inlägg om varför jag är så nöjd.

18. Ökning. Trots att året över lag varit skit för vår bransch, med en mer eller mindre inställd bröllopssäsong och folk som väljer att avstå behandlingar på grund av närkontakten så har min omsättning faktiskt ökat även i år. Visst känner jag av att det är långt ifrån så bra som det skulle ha varit, men att trots allt stå pall genom det här känns så häftigt.

19. Nya vänner. Trots social distans så har det faktiskt lyckats smyga sig in några nya kompisar i min tillvaro. Även om vi inte ses just nu, så har det genom gruppchattar med gemensamma vänner tillkommit ett gäng som förgyller min vardag.

20. MFF vann SM-guld. Sist, men inte minst, såklart! Det går inte att göra en sammanfattning med höjdpunkter för mitt år utan att avsluta med det faktum att mesta mästarna fick tillskriva sig ännu en titel. Av allt som fått stå åt sidan under det här året så är det fotbollen jag saknar allra mest, men ett SM-guld är trots allt ett SM-guld. Snälla, 2021, låt oss få komma tillbaka till läktaren igen snart.

Vad har varit era höjdpunkter från året som har gått?

En kärlek ingen kan förstå. Enda till graven är jag himmelsblå.

Anna

Gillar

Kommentarer

Marie,

Oh spå fint med rosa hår du passar finfint i det och MY GOOD så söt vappis =D

sweetwordsbymirre.com
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tusen tack! Ja, men visst är han fin 😃 😃
nouw.com/annaskarblom
Madelena
Madelena,

Så viktigt att kunna se det positiva efter ett skitår 😊 När jag tänker efter har jag allt varit med om så mycket roliga saker jag med, Bröllop, och flera bra roadtrips genom Sverige-

nouw.com/madelena
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, men eller hur? Det är så lätt att fastna i de negativa tankarna men jag tror nog att de flesta av oss kan hitta lite ljusglimtar ändå när vi tänker efter 😊 Du har ju också fått uppleva mycket härligt!
nouw.com/annaskarblom
Diana Saelöen,

Så viktigt att se allt det positiva och jag måste verkligen gratulera till att du lyckats öka omsättningen - bra jobbat - heja dig. Och bättre blir det helt säkert.... jag brukar inte gilla rosa/lila hår för att många inte passar i det men på dig är det supersnyggt tycker jag,

nouw.com/fibrolivet
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, jag tror att det är ännu viktigare att lägga fokus på det som varit bra nu. Det är så lätt att dras med i det som är jobbigt. Tusen, tusen tack ❤❤
nouw.com/annaskarblom
ellenbjorsson
ellenbjorsson,
Gud vilket bra inlägg! Tog verkligen inspiration från ditt inlägg kring att se mer positivt
nouw.com/ellenbjorsson
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tusen tack! Så glad jag blir att det kunde inspirera 😊
nouw.com/annaskarblom
Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Men vilket roligt inlägg att läsa om dej blev väekligen inspererad att se saker mer posetivt tror med på bra hygen då klarar man sej 😊

nouw.com/amandamalmflod
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Så glad jag blir av att höra att det inspirerar. Det är så lätt att dras med i det som varit negativt, men visst finns det en hel del bra att hitta också 😊
nouw.com/annaskarblom
Michelle ,

Jag hittade oxå mya vänner under förra året det är så kul när man kan binda nya kontakter 😊

michellefrandell.blogg.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, men visst är det härligt? 😊
nouw.com/annaskarblom
Fnulan ,

Ja visst var det ändå ett väldigt bra år för att vara ett jävla skitår. Du har verkligen vågat, satsat och lyckats. Jag är så stolt över dig. Det bästa i år var nog ändå konstutställning 😉 Nu kör vi ett år till❤❤❤

www.fnulan.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, jag kan ju inte klaga helt och hållet 😉 Tack, kära du! ❤❤ Konstutställningen var helt klart fantastisk!
nouw.com/annaskarblom
Kamillas ,

Härliga saker och minnen från gångna året. Alla var bra tyckte jag förutom att Malmö vann. AIK är mitt lag. Men jag är inte den som är den så grattis

kamillaskamera.com/
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, det tycker jag också 😊 Ja, men just det så är det ju. Jag tackar för grattiset 😊
nouw.com/annaskarblom
Silverblomma
Silverblomma,

Så bra med bra minnen om 2020, du har hunnit med en hel del saker trots pandemin. Alltid bra med ljuspunkter trots allt det trista. Här var det föräldraledigheten med lilla dottern som var bäst

nouw.com/silverblomma
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, jag tror att det är extra viktigt just nu att fokusera lite extra på det som varit bra. Så mysigt med föräldraledighet tillsammans med henne 😊
nouw.com/annaskarblom
MissJohansson
MissJohansson,

Ett helt underbart inlägg! Sitter med världens leende och läser och jag är så glad över att du ville vara med i Your decision! Sån glädje att fått lära känna dig bättre! Stor kram vännen! 😍❤️

nouw.com/missjohansson