<3

Hej där!


Det har hunnit gå lite drygt två veckor sedan jag la upp inlägget med mina motvilliga modeller. Det känns som att det är mycket längre sedan än så. Ungefär en vecka efter att jag tog de bilderna blev vår stora hund, Max, akut sjuk och finns tyvärr inte med oss längre. Tidsperspektivet blir så konstigt när sådant händer. Fina kompis, jag saknar dig!

Jag trodde att det här skulle bli en väldigt tuff omställning för Nappe, som har haft Max som sin stora idol sedan han var valp, men jag tror att det var till stor hjälp att Nappe fick vara med när Max somnade in här hemma, med hjälp av husveterinär. Det känns som att han har fattat läget.

Veckan som har gått sedan dess har varit väldigt upp och ner. Det har pendlat mellan att göra allt på en gång eller att inte göra någonting alls, men det har känts som att det får lov att vara så. Det har blivit många långa rundor med Nappe för att kompensera för att han inte får den sysselsättningen som han är van vid annars.

Igår skulle mamma och pappa åka upp till stugan för att förbereda inför säsongen, så jag och Nappe passade på att följa med och gå en runda i skogen. Skönt med lite miljöombyte nu när det man ser mest är hemmet och jobbet. Jag hoppas att jag kommer att kunna vara där mycket mer den här sommaren när jag inte har lika mycket bröllopsjobb på helgerna och mycket av familjens semesterdagar kommer att läggas där när det inte går att åka någon annanstans. Jag och min syster har en idé om att vi ska försöka hjälpa till att skrapa och måla fönster. Det kan bli en upplevelse i sig. Haha!

Den här veckan väntar faktiskt förhållandevis mycket jobb (i alla fall sett till hur läget ser ut just nu) och på fredag är det en väldigt speciell dag för mig. Påminn mig om att jag ska återkomma till det!


Anna

Gillar

Kommentarer

Marie,
Så tråkigt att mista en vän, beklagar. Min hund blev jag av med fort och det är jobbigt. Kram
marih.se
Emschen,
Så tråkigt att mista er pälskling!

Skönt att du kunde följa med till stugan och promenera där istället.
emschen.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Men fy vad sorgligt att läsa! Så tufft att förlora en fyrbent vän <3 Det blir så jäkla tomt!
Det låter mysigt med stugan. Var ligger den?
Kramar
nouw.com/popprinsessan
Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Men fy vad sorgligt beklagar värkligen 😟 men skönt att kunna promenera 😊
nouw.com/amandamalmflod
Marie,
Usscch beklagar verkligen, sååå sorgligt, vet hur det är, trots att känslor är olika så vet jag hur det är att förlora en fyrbent vän, fick ta bort vår hund 2015 och jag gråter och är leden emellanåt än, man saknar så. Mysigt med stugan i alla fall och gå långprom
sweetwordsbymirre.com
Amandizan
Amandizan,
Jag beklagar verkligen sorgen det är jobbigt när djuren går bort😔härligt med skogspromenad det är så mysigt 😊
nouw.com/amandizan