Glossybox - Beauty and the City

Hej på er!

Bättre sent än aldrig. Månades Glossybox blev jag faktiskt riktigt nöjd med. Mycket på grund av pincetten från Pick and Pinch som var med. Grymt bra! Tror att de flesta har hunnit få sina boxar nu, men om du fortfarande inte har fått din och inte vill veta vad som kan finnas med så får du titta bort nu.

Pick and Pinch Pink Metallic Slant Tweezer
Gör brynen höstfina med den här eleganta pincetten i roséguld. Med sina vassa kanter och sin smala spets greppar den även de minsta och finaste håren så att du enkelt kan forma brynen.

The Beauty Crop GRLPWR Liquid Lipstick "Peach Please"
Flytande och krämigt läppstift i en korallrosa nyans som ger ett matt resultat som håller! Lätt att applicera och torkar inte ut tack vare sheasmör och vitamin E. Passar lika bra på höstens möten som på dejten!

Palmolive Luxurious Softness Deoderant
Mjukgörande deo med en praktisk "anti-white mark"-egenskap som håller dig fräsch inför säsongens utmaningar. Den har en doft av härligt blommiga toner och skyddar mot svett och dålig lukt i upp till 48 timmar.

Manna Kadar GLO Illuminator
Flytande highlighter med en svag rosa ton och ett lätt skimmer som ger en fräsch lyster. Perfekt komplement till din vardagslook! Blanda in dem med din foundation eller applicera den på kindbenen, pannan och näsan.

Beautaniq Beauty Radiant Glow Sheet Mask
Ta en paus från vardagen med denna näringsrika sheet mask! Med naturliga och aktiva ingredienser från citron, kiwi, tomat och jordgubb ger den fin lyster, jämnar ut och ger energi till trött hud.

Anna

Gillar

Kommentarer

ZofieLovise
ZofieLovise,
Åh så bra innehåll! 😊
nouw.com/zofielovise
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, den här gången lyckades de verkligen! 😊
nouw.com/annaskarblom
amandadellien
amandadellien,
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Eller hur? Så nöjd 😊
nouw.com/annaskarblom
SecretLioness
SecretLioness,
vicktoriabjareklint
vicktoriabjareklint,
Älskade boxen denna månad!
nouw.com/vicktoriabjareklint
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Verkligen! Bästa på länge 😊
nouw.com/annaskarblom