ÄNTLIGEN!

Hej på er!

Vet inte riktigt vad som hände med det här inlägget. När det var skrivet och publicerat var det bara ett första utkast som kom upp som såg väldigt märkligt ut... Jaja, jag provar väl igen då.

Lite söndagsångest idag inför jobb på kundservice imorgon. Jag har egentligen inga större problem med att åka dit, men just när jag inte har varit där sedan innan jul så känns det alltid lite pirrigt på något vis. Jag har i alla fall bokat in fika med en kompis efter jobbet och ska försöka hinna till Hansa och köpa min julklapp från lillasyster. Den är slut online så vi får försöka jaga den i butik istället. Jag har lite att se fram emot imorgon ändå med andra ord.

Idag hade jag besök av min äldsta kund på salongen. En dam i 80-årsåldern som kommer med jämna mellanrum för att färga sina ögonfransar och ögonbryn. Hon är så himla go! Idag hade hon med sig en väggalmanacka som hon tyckte att jag skulle ha på väggen när jag flyttar så småningom.

Kvällen har spenderats åt Bron. Efter flera års kämpande fick jag mamma och pappa att börja titta i julas och idag kunde vi se sista avsnittet på säsong 3 och första avsnittet på säsong 4. Så sjuuuukt taggad på sista säsongen!

Hur har er dag varit?

Anna

Gillar

Kommentarer

Cosmopolitanstories
Cosmopolitanstories ,
Så mysigt med sånna kunder 😍
cosmopolitanstories.com
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Visst är det härligt? Det gör en hel dag 😊
nouw.com/annaskarblom
Idawaistedt
Idawaistedt,
Har inte sett något avsnitt av bron, ska dock börja se den 🙈
nouw.com/idawaistedt
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Åh, blir nästan lite avundsjuk över att du har allt framför dig. Den är såååå bra!
nouw.com/annaskarblom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229