Äntligen lite regn

Inlägget innehåller sponsrat material

Hej mina vänner!

Inför dagen idag hade jag massor av punkter på min to do-lista. En hel del jobbuppgifter att beta av och lite andra små projekt. Hur mycket jag fick gjort? Nästan ingenting alls. Jag fick upp en bild till ett samarbete på Instagram, men mer än så blev det inte. (Inte än i alla fall).

När jag läste väderprognosen i veckan stod det att det skulle regna idag. Jag blev överlycklig! Visst, sommaren har sin charm men ärligt talat är det inte riktigt min grej. En veckas sol- och badsemester, absolut och lite sommar vill jag såklart också ha... Men det är utan tvekan höst, vinter och vår jag trivs som bäst. När det blir mörkt lite tidigare på kvällarna så att det är mysigt att sitta inne med tända ljus. När det är svalare ute så att man orkar gå ut och gå och det är skönt att komma in. När jag kan dricka min kopp te utan att smälta både från insidan och utsidan. När man kan få lov att sova ordentligt på nätterna utan att vakna genomsvettig... Ja, ni fattar... Då trivs jag. Aktiviteten sätts igång på allvar och min inspiration och motivation är på topp. Något regn blev det inte och i den tryckande värmen som varit idag var orken lika med noll.

Under dagen kom det även ett samtal som var lite tungt. Eller inte alls samtalet i sig egentligen, utan snarare min reaktion efteråt. Det, i kombination med att jag har börjat läsa Framgångsboken av Alexander Pärleros, fick mig att börja fundera igen. Som tidigare gånger den här sommaren så blir jag lite kryptisk nu också, men det kommer en förklaring på även detta så småningom.

Framgångsboken är för övrigt helt grym. Så sinnessjukt träffsäker emellan åt att det flera gånger huggit till i kroppen under tiden som jag läst, med insikter och reflektioner som är så otroligt viktiga för mig i nuläget. Det kommer ett helt inlägg om den när jag har läst klart.

Nu under kvällskvisten har det äntligen kommit lite regn, så förhoppningsvis kan jag få till någon effektiv timme här innan det är dags att stänga ner för kvällen.

Hur har ni det idag?


Passar på att slänga upp bilden från dagens samarbete på Instagram. Rapunzel of Sweden var söta och skickade hem ett fint hårband till mig. I samband med det har jag en rabattkod på 10% att dela med mig av till er. Använd SKARBLOMSOMMAR i kassan för att ta del av erbjudandet.

Anna

Gillar

Kommentarer

Trisiaa
Trisiaa,
Så mysigt med regn 😃
nouw.com/trisiaa
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, men eller hur?
nouw.com/annaskarblom
Evelina
Evelina,
Så otroligt fin du är! 😍
www.evelinarou.com
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Men åh, tack snälla!
nouw.com/annaskarblom
IP: 82.99.3.229