Årets julklappar - Till hemmet

Hej på er!

Då är vi på plats hemma efter helgens julfirande och har börjat packa upp julklapparna. Vi har hunnit med en tur till Elgiganten för att köpa ny skrivare, en liten sväng Emporia för att Martin ville spana in ett par saker på rean eftersom han jobbar resten av veckan sen (Herregud, folk är ju galna! Kilometerlånga köer bara för att komma in i parkeringshuset, så vi parkerade en bit bort och gick istället) och ett besök på NetOnNet för att köpa ett par grejor till kameran för presentkortet jag fick av Martins föräldrar.

Som jag skrev innan kommer jag inte att visa upp alla julklappar jag fick i år, men givetvis en del. Dels för att jag själv tycker att det är roligt att se vad andra fått och dels för att jag ju måste testa min nya kamera. Så här långt är jag väldigt nöjd. Jag är helt och hållet nybörjare på systemkamera, så det är mycket för mig att lära mig men det känns verkligen hur bra som helst. Hur som helst, här kommer lite bilder på vad vi fick till hemmet (köket).


Salt- och pepparkvarn från Morberg

Perfekt kokbok med härliga recept och tips på hur man fotograferar bakverk

Nya sallads- och serveringsbestick stod på min önskelista då jag tyckte att det var så tråkigt att plocka fram dem vi har i plast till Martins födelsedag.

Anna

Gillar

Kommentarer