Att inse sina begränsningar

Hej där!

Äntligen fredag! Trots att jag inte har haft en alltför intensiv vecka så har jag verkligen längtat efter helg igen. Hittills har det verkligen varit en vecka då jag har haft svårt för att få energin att räcka till. Dagen idag började med megamys med Nappe. Det hade inte varit svårt att försova mig idag också, men efter gårdagen var jag lite mer på hugget när klockan ringde.

Timmarna på kundservice flöt på ganska bra, trots en dryg kö som aldrig tycktes vilja ta slut. In ga stordåd uträttade, men förhållandevis förskonad från sura kunder. Efter jobbet där köpte jag med mig en sallad från Coop och åkte ut till salongen.

Min första kund idag var en helt ny nagelkund. Jag förklarade för henne igår att jag inte jobbar med gelé eller förlängningar, utan endast Shellac, men det skulle inte vara några problem eftersom hon redan har Shellac. Jag var lite orolig innan eftersom det ofta blir missförstånd mellan Shellac och andra gellacker som inte alltid beter sig på samma sätt. När hon kom tyckte jag att naglarna såg lite väl tjocka ut och frågade lite om hur naglarna blivit gjorda, visade mina flaskor och frågade om hon kände igen dem. Det gjorde hon, men inte från senaste gången. Hon hade dock specifikt bett om Shellac så det skulle ändå vara något liknande. Jag provade att göra en borttagning med acetoninpackningen som jag använder, lät den sitta någon minut extra och konstaterade att de där naglarna satt där de satt. Definitivt inte någon Shellac som var använt där. För min del var det bara att förklara att jag varken har verktyg eller kunskaper för att ta bort gelénaglar och rekommendera henne andra salonger som jobbar med geléer. Ibland är det proffsigare att inse och erkänna sina begränsningar istället för att ta sig vatten över huvudet och göra ett halvdant jobb för att försöka vara till lags. Kunden fick gå hem och jag fick riva av ett träningspass. Det blev en rejäl genomkörare av hela kroppen eftersom det blev veckans enda gympass. Inte mitt bästa pass, men rätt skönt ändå.

Nu blir det en lugn kväll hemma med semifinal-hockey och tidig sänggång.

Hur har er dag varit?

Anna

Gillar

Kommentarer

sannanorenius
sannanorenius,
Du gjorde verkligen rätt som berättade vad du inte kunde!
nouw.com/sannanorenius
Kamilla,
Bra gjort. Det är skilland mellan shelak och gele när det handlar om naglar. Ha det gott.
kamillaskamera.com/
Emiz
Emiz,
Härligt ändå med fullt upp men ibland får det vara måtta. Skönt att köra igenom kroppen med ett pass! Trevlig helg 😊
nouw.com/emiz
clarabergertorres
clarabergertorres,
bra gjort där Anna! hoppas du hade en fin helg!🌸
nouw.com/clarabergertorres
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
bra gjort av dig! 💖
nouw.com/livetsomemelie
Så fin du är 😊
evahle.se
evelinasjostrand
evelinasjostrand,
Jag tycker du gjorde helt rätt. 😊 Som kund hade jag uppskattat den ärligheten!
nouw.com/evelinasjostrand
KellyEricsson
KellyEricsson,
bolmgren
bolmgren,
dina ögon gillsr jag 😍😍
nouw.com/bolmgren
Johannna
Johannna,
Superbra gjort finaste du❤️
nouw.com/johannna