Att ta tillvara på kvällarna

Hej på er!

Jag tror inte att någon som läser här regelbundet har missat att jag har det kämpigt i värmen. Senast i mitt förra inlägg påpekade jag att jag inte får någonting gjort om dagarna då jag är helt slut på ork. Jag ber om ursäkt för allt gnäll, men jag känner mig konstant instängd i min egen kropp när det är så här!

I helgen flyttade vi ut möblerna från uterummet till en mer skyddad plats mellan spaljéerna i trädgården. En plats i vår trädgård som jag nästan glömt bort under alla år som vi har bott här. På kvällen, när solen inte står så högt på himmelen blir det en liten oas mellan äppleträd, päronträd och hassel. Skuggan börjar även nå ner över poolen och de 28 graderna i vattnet känns nu väldigt behagliga. Jag tror minsann att jag har hittat min plats och stund på dagen då jag kan njuta av sommaren jag också.

Det kanske kan vara okej att ta lite längre sovmorgon på morgnarna, ta det lugnt under dagen och sedan flytta ut och vara lite produktiv på kvällen istället, trots min tanke om att hålla vanliga arbetsdagar. Jag har ju ändå möjligheten att styra min tid efter hur jag fungerar som bäst. Om en liten stund kommer det vara svalt nog för att lägga en filt över benen och kanske till och med byta ut limevattnet mot en kopp te. Precis sådär som jag trivs med att ha det. Och det är ju faktiskt ganska mysigt med sällskapet från fågelsången och dofterna av sommar.


Anna

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Ja det är lite jobbigt att få något gjort i denna värme. I mitt fall att träna 😊
nouw.com/sofialissmyr
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Jag kan också sakna att träna faktiskt. Det är helt omöjligt för mig i denna värmen.
nouw.com/annaskarblom
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det är nog det som är så perfekt med att ha orgelbunden arbetstid där man själv kan styra och bestämma. Arbetar du bättre på kvällen så är det då du skall göra det helt enkelt =)
nouw.com/frökenrödlök
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, men precis. Det är ju bara dumt egentligen att försöka tvinga sig på någonting annat när man så uppenbart har hittat vad som fungerar.
nouw.com/annaskarblom
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Tycker verkligen du ska göra som du själv vill och orkar när du har chansen till det! <3
nouw.com/emmaengstrom
Du det där låter helt ljuvligt. Jag älskar fruktträd och nu denna sommar även skuggande kvällssol :-p
www.saramadeleine
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, det är helt fantastiskt. Det enda som retar mig är att det skulle ta så lång tid att hitta denna lilla platsen men nu när jag har den ska jag se till att utnyttja den.
nouw.com/annaskarblom
Michaela,
Jag har också extrema problem i värmen. Härligt att du fann en skönare plats i trädgården☺
nordengrim.nu
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Usch, ja det är inte lätt. Det är ju svårt att komma undan den också, även om man försöker så gott det går med fläktar.
nouw.com/annaskarblom
MissJohansson
MissJohansson,
Tycker också det börha rbli jobbigt, så trist när man inte har orken att leva i värmen, så irriterande. Massa kramar! Ser otroligt mysigt ut!
nouw.com/missjohansson
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, men sådär lite lagom som vi helst vill ha det här så hade det ju varit perfekt 😉
nouw.com/annaskarblom
Tycker också det är jobbigt med värmen men försöker ända ta vara på sommaren så gott jag kan iaf för jag älskar sommaren i år även om jag önskar lite regn
evahle.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, men hade man fått ett par regndagar emellanåt så att det inte var så torrt överallt och vi som inte kan hantera värmen riktigt hinner återhämta oss lite hade det ju varit helt underbart 😊
nouw.com/annaskarblom
Linda,
Nämen åh jag läser här regelbundet ju. Ush vad trist att du har det så jobbigt i värmen. En annan älskar ju verkligen värmen, hehe. Jag brukar säga att det är inte menat att jag skulle växa upp/födas i Sverige, hehe. Skönt att du hittat din plats Anna.
Svar: Tack snälla, så roligt med nytt objektiv blev lite som en ny kamera! Ja man får ju hoppas det, trots att dom är i fångenskap. Djurparker har ju sitt syfte också att bevara utrotningshotade arter.
www.lindamarie.nu
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Haha, jag är definitivt byggd för svenskt klimat och trivs överlag mycket bättre vår, höst och vinter. Det får gärna vara fina dagar med sol då också, men inte så varmt som det är nu 😉 Jag och min kund skojade idag om att det är tur att vi inte kan bestämma över vädret, för då hade det varit krig. Jag passar på att gå ut och njuta ikväll också 😊
nouw.com/annaskarblom
sofialjohansson
sofialjohansson,
Det verkar som att du hittat det sätt som fungerar bäst för dig, härlkgt! Då tycker jag du ska satsa på det och strunta i vad din plan var från början, ibland ändras planer för att man hottar en bättre väg!☺️
nouw.com/sofialjohansson
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, men så är det ju verkligen 😊 Och det kan ju mycket väl ändras tillbaka till ursprungsplanen sen när det blir lite svalare igen 😊
nouw.com/annaskarblom
katjaziden
katjaziden,
värmen påverkar mig massor med 😫
nouw.com/katjaziden
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Så jobbigt! Tänk vilken bra höst vi får sen när vi båda är tillbaka till våra vanliga jag 😉
nouw.com/annaskarblom