Avslöjar mitt hemliga projekt

Hej på er!

Nu har jag landat hemma igen efter en liten tur iväg. Igår efter jobbet åkte jag upp till stugan för att se Sveriges match mot Schweiz tillsammans med pappa. Kan tala om att det skreks så att taket lyfte vid målet. Jag har gillat Emil Forsberg starkt sedan han spelade i MFF, så lite extra glad att det äntligen lossnade för honom.

Idag tog jag tåget direkt från Höör till Lund för att fira födelsedag med det härliga gänget på Felicious. Så himla mysigt! Det kommer ni dock att få vänta med att höra mer om tills imorgon, för det här inlägget ska handla om någonting helt annat...

Under förra veckan hintade jag en del om att det dykt upp ett projekt som jag pysslat med under mina lediga dagar, men inte riktigt kunnat berätta om då jag inte visste riktigt hur det skulle gå. Nu kan jag avslöja att det där Skypemötet jag hade var med Linda och jag har även varit iväg på ett fikamöte med @katjaziden. I måndag fick jag ett mycket glädjande samtal från Linda som innebar att jag numera är en del av LM Event.

Lite kortfattat så jobbar LM Event med att hjälpa företag att nå ut till rätt målgrupp via sociala medier genom ett stort nätverk med aktiva influencers över hela Sverige. Vi ordnar butiksevent, mässor, mingel, VIP-kvällar, invigningar och mycket mer. Ni kanske kommer ihåg att jag var iväg på ett influencermingel i våras? Det var LM Event som arrangerat det, på ett väldigt fint sätt. Ni kan läsa mer om det här och här.

Jag såg på Instagram att de sökte en person till till sitt team och efter lite funderande tänkte jag att jag har ingenting att förlora så jag skickade iväg ett meddelande och frågade lite hur upplägget ser ut och vad de söker. Jag är ju lite som jag är, så efter att meddelandet var skickat så drog min tankeverksamhet åt alla håll. Ju mer jag fick veta och ju mer jag pratade med Linda och Katja, så kände jag att det här verkligen kändes helt rätt. Det var ett par dagars nervös väntan på besked, då jag hade lite svårt att fokusera på någonting överhuvudtaget. Underbart härligt att de kände likadant! Ser så mycket fram emot att se vad det här nya äventyret kommer att ge!


Anna

Gillar

Kommentarer

Malin Lundskog,
Kul! Lycka till!
www.halsamera.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Kamilla,
Grattis Anna. Du kommer passa bra i LM gänget. Hoppas vi ses snart igen på någon tillställning. Ha en toppen torsdag.
kamillaskamera.com/
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Å, tack snälla Kamilla för din härliga kommentar! Hoppas också att vi får träffas på någonting roligt snart 😊
nouw.com/annaskarblom
Michaela,
Åh vad kul!!! Stort grattis😘
nordengrim.nu
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
rockyourlife
rockyourlife,
Åh vad spännande!
nouw.com/rockyourlife
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, men eller hur? Riktigt kul!
nouw.com/annaskarblom
ByLisa.se,
Men va roligt för dig, GRATTIS!! 💪😃👍👐
bylisa.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tack snälla! Det ska verkligen bli så roligt!
nouw.com/annaskarblom
Åh så roligt för dig 😊. Grattis 😊
www.saramadeleine
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, så kul! Tusen tack!
nouw.com/annaskarblom
MissJohansson
MissJohansson,
så roligt! stort grattis! vad roligt! 😃🌿
nouw.com/missjohansson
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Åh vad kul 😊 Grattis fina du <3
evahle.se
sofialjohansson
sofialjohansson,
Så roligt! Grattis! Hoppas det blir toppenkul! 😊
nouw.com/sofialjohansson
Jagochminahjärtan