Bästa dagen på länge

Hej kompisar!

Nu ikväll känner jag mig ungefär tvåhundra kilo lättare än vad jag gjorde när jag vaknade i morse. Den senaste tiden har varit ganska tung, men idag är det så himla mycket bra som har hänt att jag knappt vet var jag ska ta vägen.

  • Mitt utsug till naglarna är ÄNTLIGEN på plats! Efter att ha velat fram och tillbaka, fattat beslut, upptäckt att det jag ville ha var slut i lager, väntan, turer till Ikea och montering som inte riktigt flöt på smärtfritt står det nu ett nytt och fint nagelbord, med godkänt utsug, på salongen och bara väntar på att jag ska sätta igång min verksamhet på riktigt.
  • Jag har fått en bokning på ännu en brudsminkning
  • Reklam från Biltema kom i brevlådan idag. Vilken sötnos hittar vi där om inte fina Bästis-Mira?!
  • Jag har ett alldeles nytt och färsk avsnitt av Game of Thrones att se fram emot efter kvällsrundan med Nappe.
  • Men framför allt, den största orsaken till min frånvaro här är att vi för drygt en månad sedan fick besked om att mamma har en tumör på urinblåsan. Idag ringde läkaren och meddelade att resultaten från röntgen har kommit och den har INTE spridit sig till fler organ. Fattar ni vilken enorm lättnad?!

Nu ska jag knata ut med Nappe, ta en dusch och krypa ner i sängen med GoT och njuta av att kunna gå och lägga mig med den lättaste känslan på länge!


Anna

Gillar