Bästa på länge

Hej på er!

Igår kväll hade jag en fullkomlig urladdning. Morfar fyllde 80 år igår och vi kunde tyvärr inte vara där och fira, då han är alldeles för trött nu. Då kom det liksom ikapp mig att tiden börjar rinna ut och allting bara brast. Det blev alltså inte särskilt mycket eller bra sömn inatt. Under förmiddagen på kundservice fick jag verkligen kämpa mot tröttheten. Som tur var fick jag sitta och jobba med lite administrativa uppgifter och behövde inte vara på telefonen alls, så jag kunde jobba på i min egen takt. Att jag skulle träna det där passet som jag planerat in fanns inte på världskartan.

På tåget ut till salongen tjatade jag till mig lite pepp från en kompis, så när jag väl kom fram gick jag och bytte om till träningskläder ändå och tänkte att ett litet pass SKA jag i alla fall klara av. Det gick som en dans. Har ingen aning om var energin kom ifrån. Under uppvärmningen var jag på väg att lägga ner flera gånger, men därefter sen flöt allt bara på och det blev mitt bästa pass på väldigt länge. Jag känner redan nu att kroppen kommer att reagera på det här imorgon.

Kvällen på salongen blev också hur bra som helst. Började med min söta lilla tant, som jag tror att jag nämnt här tidigare. En dam i 80-årsåldern som kommer och färgar sina fransar och bryn med jämna mellanrum. Idag frågade hon om jag har presentkort eftersom hon funderar på att ge en behandling till sin vän som fyller år i sommar. Hur sött?!

Efter henne kom en tjej som vi räknade ut har gått hos mig i snart två och ett halvt år. Hennes dotter var med idag och underhöll. Det är en sådan sak jag älskar med att jobba så som jag gör. Att kunna få relationer till mina kunder och till och med familjerna i vissa fall. Det blir så mycket mer än bara ett jobb.

Tredje kunden slumrade till lite under tiden som jag jobbade och under den tiden satt jag verkligen och reflekterade över hur mycket jag tycker om det här med att få pyssla om folk och vara den som utför det där lilla extra som de unnar sig i vardagen. Fick en sådan kick och känsla av att det här verkligen är det jag vill göra. Det blev givetvis inte sämre av att kvällens sista kund kramade om mig både innan och efter behandlingen och var så sprudlande nöjd och glad.

Efter den lite tyngre starten på dagen så fick det verkligen en tvärvändning och jag blev så fylld av inspiration och motivation. Nu ska jag bara ta lite avstamp i det här och ta tillvara på den positiva energin.

Anna

Gillar

Kommentarer

familjennordberg
familjennordberg,
familjennordberg
familjennordberg,
härliga skulle det ju stå
nouw.com/familjennordberg
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, men eller hur? 😊
nouw.com/annaskarblom
KellyEricsson
KellyEricsson,
Skönt med träning!
nouw.com/kellyericsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229