Berg- och dalbana

Hej på er!

Vilken berg- och dalbana den senaste månaden varit. Jag har verkligen tagit tag i mig själv, skaffat ett extrajobb, utvecklat salongen, sökt hjälp för både fysiska och psykiska besvär för att komma på banan och bli den bästa versionen av mig själv. (Det låter klyschigt, jag vet, men jag kan inte komma på något bättre uttryck för det).

Samtidigt är det mycket som är tufft. Jag bor fortfarande hos mamma och pappa, men längtar hem varje dag. Förtvivlan blandas med inspiration av allt nytt och spännande som händer. Det finns så mycket jag skulle vilja göra. Allt från spännande aktiviteter och äventyr till att piffa till hemma och skapa en ny, positiv, känsla. Jag drömmer om att få lägga de extra pengarna som kommer in på nya jobbet på weekendresor, ny soffa, badkar, färska blombuketter och god mat... Jag vill prova nya spännande maträtter och sitta på balkongen och läsa tidningar. Öppna upp för att vara med spontan och hitta på mer både som par och i större grupp. Jag vill ha middagsbjudningar, gå på bio och se sportevenemang live. Jobba vidare på de brister jag blivit påmind om att jag har och skapa den framtiden jag drömmer om. Frustrationen över att jag inte har förutsättningarna för att ta tag i det nu tär på mig, men jag försöker ta vara på inspirationen så gott jag kan.

Lite personligt idag, men just nu är det så mycket som pågår i huvudet att det är oundvikligt att blogga utan att gå den vägen. Hoppas att jag ska kunna hitta inspirationen på en nivå så att jag kan få ut det här också. Jag saknar bloggandet och vill gärna komma igång igen, men för att komma dit behöver jag sortera tankarna lite och strukturera upp tillvaron lite.

Anna

Gillar

Kommentarer