Björn Borg och en avslöjad hemlighet

Inlägget innehåller annonslänkar från Adviral

Hej på er!

Som en del av er vet har jag min salong på ett gym, och i höstas kom försäljare från Björn Borg på besök hos oss. Vi fick möjlighet att beställa från den kommande sommarkollektionen till förmånliga priser och för någon vecka sedan kom leveransen. Jag beställde linnet och byxorna som ni ser nedan och är så nöjd. Förutom att de är sjukt snygga är de väldigt sköna också. Lite väl långa för mig kanske, men det där är ju väldigt individuellt. Jag är 164 cm lång och tog byxorna i storlek 38. De korvar sig lite i benen, men sitter som en smäck i övrigt. Extra plus också för att deras kläder är väldigt prisvärda. Tightsen går på 399:- och linnet på 349:- i butik, vilket jag tycker är väldigt bra för träningskläder i hög kvalitet. Följ länkarna under bilderna för att kika närmare.


Det här inlägget blir också en liten sneak peak på vad som komma skall. Förra veckan berättade jag att jag beställt hem ett spännande paket. Jag har länge tänkt att jag skulle vilja ha lite mer outfit-bilder här, men jag känner mig fruktansvärt obekväm framför kameran så att be någon ta bilder åt mig finns inte på världskartan än. Jag har sedan tidigare en jättefin kamera och ett stativ, men då kameran inte har inbyggd IR har det inte fungerat med trådlös fjärrutlösare. Jag hade en med sladd, men den var dels alldeles för kort och dessutom vill jag ju inte ha en sladd med på bilderna. Nu har jag fått tag i en fjärrutlösare med trådlös mottagare som jag kan koppla till min kamera och ta bilder med både singeltagning, serietagning och starta självutlösare. Nu kan jag alltså ta hur mycket outfit-bilder som helst här hemma och öva på att bli tillräckligt bekväm för att få till bilder som jag kan lägga upp så småningom. Nu inväntar jag bara att få känna mig tillräckligt pigg och fräsch för att kunna ta tag i det lilla projektet.

Hur snygga är inte de här kläderna? Bara jag som blir sjukt sugen på att träna för att få en ursäkt att använda nya träningskläder?

Anna

Gillar

Kommentarer

FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag gillar detaljen på ryggen =)
nouw.com/frökenrödlök
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Det gör jag också. En ny favorit 😊
nouw.com/annaskarblom
Trisiaa
Trisiaa,
Så fina de var 😃
nouw.com/trisiaa
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Tightsen är superfina! Kul med lite färg också 😃
nouw.com/emmaengstrom
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
snygga kläder! 😍🙌🏻
nouw.com/livetsomemelie
Zahraajami
Zahraajami,
Superfina träningskläder 😍
nouw.com/zahraajami
Michaela,
Vilka fina träningskläder:)
nordengrim.nu
Bloggarlisa,
Jättesnygga! Obekvämligheten (oklart om det är ett riktigt ord!? 😄) framför kameran känns igen, bra lösning! 👍
Bloggarlisa.blogg.se
Evelina,
Snyggt! 😃
www.evelinarou.com
clarabergertorres
clarabergertorres,
riktigt snyggt på dig😍
nouw.com/clarabergertorres
Idasvardag
Idasvardag,
supersnygga! <3
nouw.com/idasvardag