Bloggevent på Pinchos

Hej på er!

Jag har tjatat om det mer eller mindre hela veckan, så det är nog ingen som har missat att jag var iväg på bloggmiddag igår. Jag gjorde en snabb liten uppdatering när jag satt hemma i soffan hos @beckalindhe och väntade på att smärtan i fingret skulle lägga sig efter min lilla olycka med plattången. (Det blev en liten blåsa till slut, men jag överlever. Hallelujah!) Efter en stund anslöt även @Zezze. Vi har inte träffats alls tidigare, så det blev en härlig ny bekantskap.

På Pinchos mötte vi upp resten av gänget med initiativtagaren Sofia Welin i spetsen. Jag har varit på Pinchos ett par gånger tidigare (dock inte i Helsingborg) och gillar verkligen konceptet. Jag är kanske inte världsbäst på att testa nya rätter när jag är på restaurang annars, utan går gärna på säkra kort, men när det är smårätter är det lite lättare att våga prova någonting nytt. Denna gången blev dumplings och halloumiburgare (trots hypen kring det har jag faktiskt inte gett mig på det tidigare) mina vilda kort. Jag tog även tillfället i akt att prova ett par av deras berömda drinkar. Det var inte nödvändigtvis sista gången jag gjorde det.

De tillfällen då vi hämtat vår mat och våra drinkar var det väldigt tydligt att det var ett gäng bloggare som samlats. Alla mobiler var framme och det arrangerades runt för att få till lite bilder på maten. Härligt tycker jag! Precis vad jag behöver för att släppa lite på spärren av att fota offentligt. Jag vet inte varför, men det är fortfarande någonting som jag inte är helt bekväm med. Inser att min nästa utmaning är att se till att få med lite folk på bilderna som jag tar också. Tror minsann att jag ska skriva upp det som ett mål för maj när det är dags att skriva ner dem i dagarna.

Jag hade en mycket trevlig kväll. Tyvärr blir det kanske inte att man pratar med alla när man är så pass många som sitter ner och äter, men det blev ändå ett par tillfällen när det blev samtal över bordet så att säga och ovanligt stor respekt för att stanna upp och lyssna på alla emellanåt istället för bara samtalen gruppvis beroende på var vid bordet man hamnade. Superhärligt!

Tack Sofia, för initiativet till en fint ordnad kväll!

Anna

Gillar

Kommentarer

Idasvardag
Idasvardag,
så jäkla kul och GOTT!!!
nouw.com/idasvardag
Så kul 😃. Måste vara jättespännande att träffa människor så där och få gå på event 😊
www.saramadeleine
Miss Jennifer,
Låter som en bra kväll 😃
missjennifer.se
minframtid
minframtid,
Men vad kul! Önskar att jag kom iväg på sånt där också!
nouw.com/minframtid
Christer,
Det är precis så det är , det märktes tydligt att det var bloggare som satt där. Det var kul, även om det var lite tråkgit att det inte blev mer prataden med alla.
www.christerholm.nu
Zahraajami
Zahraajami,
Vad mysigt 😍
nouw.com/zahraajami
kul att du kom! nästa gång får jag be om ett runt bord 🙈
sofiawerlin.se/
Evelina,
Åh vad roligt med bloggevent, vill också 😃
www.evelinarou.com
clarabergertorres
clarabergertorres,
åhhh men så kul med event😍
nouw.com/clarabergertorres
charlottelinden
charlottelinden,
Åh, låter hur trevligt som helst! <3
nouw.com/charlottelinden