Bortskämd

Hej där!

Vilka dagar jag har haft! Igår lämnade jag byggdamm och renoveringskaos i Hjärup och åkte till Malin på Österlen för att bli riktigt bortskämd. Malin bjöd nämligen ner tjejgänget till en spa-dag på Ystad Saltsjöbad och middag med övernattning hemma hos henne och nyblivne maken.

Jag ska erkänna att jag var lite rädd att jag skulle ha svårt för att slappna av, med tanke på allt som händer med renoveringen just nu, men min kära vapendragare på jobbet höll ställningarna och behövde så lite input att jag med gott samvete kunde lägga undan telefonen i stort sett hela dagen och bara ta en titt då och då för att konstatera att läget var kolugnt.

Förutom tillgång till spa-avdelningen hade Malin lyxat till det och bokat in oss på The Creek Experience, en magisk spa-upplevelse som vi gjorde tillsammans i gruppen. Vi blev omhändertagna av en väldigt härlig tjej som guidade oss igenom basturitualer, lerinpackning, hamaminspirerad skrubb, vattenfallsdusch och mycket annat härligt. Upplevelsen får våra varmaste rekommendationer och förslaget om att göra det till en tradition lades upp på bordet ganska omgående.

Efter att vi fått njuta av spa-upplevelse, god mat, fika och en stund extra i spa-avdelningen packade vi ihop och tog en liten roadtrip som bjöd på ett stopp i Ystad och ett besök vid Ales stenar. Jag kan faktiskt inte komma ihåg att jag har varit vid det sistnämnda tidigare, så nu kan jag checka av det från listan över saker som man måste göra som skåning.

Kvällen spenderades hemma hos Malin och Fredrik där vi bjöds på god middag, efterrätt och bubbel medan vi spelade spel och hade det mysigt.

Som om inte gårdagen vore nog bjöds vi på värsta hotellfrukosten i morse framför en tänd brasa. Hur lyxigt sådär ett par dagar mitt i veckan?

Timingen hade verkligen inte kunnat vara bättre. Medan jag har varit borta har många av de stora renoveringsprojekten på salongen både tagit fart och kommit väldigt långt. De projekten hade jag inte kunnat göra mycket för att underlätta ändå, så det är lika bra att jag har hållit mig ur vägen och istället laddat batterierna inför att jag börjar kunna vara till hjälp igen. Innan det är dags att komma tillbaka till verkligheten igen tänker jag dock fortsätta lyxen lite till med gott te, en skön dusch och en renbäddad säng ikväll. Bara för att jag kan!


Bild lånad från Pixabay, då jag valde att njuta av tillvaron och låta mobilen vara undanlagd hela dagen igår.

Anna

Gillar

Kommentarer

Fnulan,
Åh men det var väl underbart och helt i prick vad du behövde. Vad skönt att du sket i kameran också. Ibland önskar jag att jag okcås kunde lägga undan den och bara vara!! KRAM och vill se mer bilder från er renovering!!
www.fnulan.se
Amandizan
Amandizan,
Vilken underbar dag med spa och middag hos malin lite avis är jag ju men ändå glad för din skull och att du njöt
nouw.com/amandizan
Kamillas ,
Wao vilket härligt avbrott i allt fixande. Det var du mer än värd 😊
kamillaskamera.com/
Amanda ,
Så härligt med spa och bara ha det mysigt på ett spa 🥰 härligt att kunna slappna av i bland
amndiz.se
Mirre,
Ohh det lät ju inte helt fel om man säger, så underbart
sweetwords.se
moaastrom
moaastrom,
Ystad e ju nära mig, vad trevligt 😃
nouw.com/moaastrom