Brutal smärta och lite lyx

Hej på er!

Den här veckan startade med ett par dagars oplanerad frånvaro härifrån. Måndag och tisdag var långa dagar på salongen och ett par incidenter gjorde att mitt fokus var på annat håll. Som igår till exempel. Denna veckan har jag sett till att varje dag innehåller en liten stund med lyx även för mig, så igår hade jag bokat en tid hos min kollega som är massör. H*LVETE, vilken brutal smärta jag bjöds på. Det var alldeles för längesedan jag var hos henne, så jag misstänkte att det skulle bli tufft, men det här var utöver det vanliga. När jag kom hem hade jag så ont att jag inte klarade av att räta upp ryggen och jag fick sådan frossa att jag nästan kände mig febrig. Det gjorde dock nytta, för idag känner jag mig betydligt lättare och mjukare i kroppen än jag gjort på länge. Jag är väldigt tacksam över att ha en sådan magiker i rummet sidan om!

Massagen var gårdagens lyx, i måndags såg jag till att färga och vaxa mina bryn, imorgon ska jag till frisören och på fredag tänkte jag ge händerna lite omvårdnad med peeling, oljekur och paraffinbad. Helt okej att lägga in det under tiden som man ändå är på jobbet!

Dagen idag har varit effektiv! Jag började med att städa och dammsuga på rummet för att sedan ta en promenad och köpa en ny datormus och ett tangentbord (som jag inte riktigt är överens med än, men det är rosa så det får en chans till). Det härliga vädret och ett stort sug efter sushi bjöd in till en lite längre tur så att jag fick mat med mig hem. Jag hoppades lite på att det skulle komma ett sms om att min nya kortläsare kommit till postutlämningen under tiden så att jag kunde ta det på vägen, men det sms:et kom först en timme efter att jag kommit hem igen. Det får alltså bli ytterligare en tur ut idag, för den är jag i stort behov av!

Resten av eftermiddagen tänker jag spendera med lite bloggjobb. Har en hel del inspiration att ta tillvara på idag, så den ska helst inte gå till spillo. Ikväll kommer min syster hit igen och jag och pappa ser fram emot dagens spännande handbollsmatch. En precis lagom ledig onsdag!

Anna

Gillar

Kommentarer

Paulina,
Låter som en bra dag😊❤️ Visst blir man pigg av solen! 😄🌸
paulinageidenmark.devote.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, det är verkligen härligt!
nouw.com/annaskarblom
Paulina,
Skönt med massage när det lättar på smärtan! 😊🌸
paulinageidenmark.devote.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, då är det ljuvligt!
nouw.com/annaskarblom
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
haha ja en brutal massage skulle jag också behöva! Skönt med en effektiv dag, man mår alltid bra efteråt om man fått mycket gjort 😊
nouw.com/livetsomemelie
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Haha, ja det är fantastiskt när det släpper 😊
nouw.com/annaskarblom
Kirsi,
Vad fint att du lyxar till det för dig själv. MAssage är ju skönt. Jag vill ju bli sådär djupt masserad, men de flesta massörer jag har gått till är veklingar som inte törs ta i. 😃
kirsi.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Nu vet jag inte var i landet du befinner dig, men om det är i söder kan jag varmt rekommendera FriskvårdsResursen i Hjärup 😊
nouw.com/annaskarblom
jenniferlinneaa
jenniferlinneaa,
en brutal massage låter verkligen som något man behöver haha 😃
nouw.com/jenniferlinneaa
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Haha, ja det är fantastiskt!
nouw.com/annaskarblom
sofialjohansson
sofialjohansson,
Så typiskt att smset kom när du redan kommit hem, känns som att det brukar vara så för mig också haha 😊
nouw.com/sofialjohansson
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Haha, ja men verkligen!
nouw.com/annaskarblom
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Vad härligt med massage =) det skulle en annan behöva =)
nouw.com/2barnsmammaochfru
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Det är verkligen skönt. Så nyttigt att ta sig tiden till det ibland.
nouw.com/annaskarblom
Ida Tuovinen,
Härligt med massage! Även om det också gjorde ont haha. Måste verkligen boka in en gravidmassage 😊
www.blogg.loppi.se/idatuovinen
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Det är fantastiskt. I alla fall när det släpper 😉 Det tycker jag att du gör rätt i.
nouw.com/annaskarblom
annica,
Vad mycket lyx du bokat in den här veckan. Massage, hur ofta går du dit? Jag skulle behöva rätt kontinuerligt.. Men länge sedan nu.
mamaannica.com
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Jag försöker att se till så att jag har en tid var tredje eller var fjärde vecka. Har slarvat lite senaste månaderna så nu bör jag se till att få in någon behandling litet tätare inpå.
nouw.com/annaskarblom
evelinarou
evelinarou,
Åh massage är så härligt, vill också!!!
nouw.com/evelinarou