Då sjunger hjärtat, Jag är kär!

"I don't know what it is that makes me love you so, I only know I never want to let you go. 'Cause you started something, can't you see, That ever since we met you've had a hold on me. It happens to be true, I only want to be with you"

ÄNTLIGEN!

Efter fem månaders väntan har Allsvenskan startat igång igen. Igår fyllde vi bilen med himmelsblå själar och åkte upp till Borås för att se Malmös premiärmatch mot Elfsborg. Jag har verkligen saknat de där matchnerverna. Förväntan blandat med nervositet till den grad att man blir illamående och tappar fokus på allt. Resor som bjuder på både skratt, skönsång och en samhörighet som är svåröverträffad.

Solen sken och hela Borås kryllade av halsdukar och flaggor i ljusblått och vitt. Bekanta ansikten som vaknat till liv efter de senaste månadernas ide. Ungefär en och en halv timme innan matchstart samlades vi upp för den gemensamma marschen till arenan. Det där med att gå i samlad trupp och höra "Här är mesta mästarna från Malmö" eka mellan husväggarna är en riktigt mäktig känsla.

När matchen blåstes igång visade Malmö vägen direkt och satte 0-1 målet redan i andra minuten. I halvtid stod det 1-2 och det kändes som att Malmö hade full koll på läget. Resultatet stod sig matchen ut, trots ett par nervkittlande lägen där Johan Dahlin var en riktig hjälte mellan stolparna. Alltså, den killen... Tryggheten i målet, de dansmoves han bjöd på när hans namn skanderades efter slutsignalen... Den malmöit som inte har en crush på honom måste vara galen!

Med tre färska poäng kunde vi bege oss hem till Malmö igen med vetskapen om att jakten på både ett nytt SM-guld, ett cup-guld och spel i Champions League just har börjat på allvar.


"När träden lyser gröna i en Malmö-vår, och MFF-familjen upp mot Stadion går. Då sjunger hjärtat Jag är kär, för ingen annan plats kan va så bra som här. När himmelen är blå, Jag älskar Malmö FF så."

Anna

Gillar

Kommentarer

theamartinsson
theamartinsson,
Melanc
Melanc,
kul, jsg själv följer AIK så vi följer motsatta lag 👌🏼
nouw.com/melanc
Sagaforsman
Sagaforsman,
Så härligt!!
nouw.com/sagaforsman
eriikae
eriikae,
Gud vad härligt! Jag däremot älskar hockey 😃
nouw.com/eriikae
Jessica,
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Blondina,
härligt inlägg 😉 Kramis
blondinas.se
jessina
jessina,
ohhh va kul! 💕
nouw.com/jessina
charlottelinden
charlottelinden,
Underbart! Vet hur det känns. 😃
nouw.com/charlottelinden
bolmgren
bolmgren,
kul att du var på matchen 😊
nouw.com/bolmgren