Dagens...

Hejsan!

Hoppas att ni har en bra dag. Här är det fullt ös idag. Första kunden på salongen kommer inte förrän kl 18, sen blir det jobb hela kvällen. När jag jobbar så sent brukar jag försöka använda dagen till att beta av så mycket som möjligt på veckans to do-lista, så att jag inte har en massa måsten att göra de dagarna jag är helt ledig. Idag har jag betat av tvätt, bokföring, betalat fakturor, fixat med skrivaren, förberett blogginlägg till imorgon och svarat på mail, så lite produktiv har jag varit. Ett par små punkter kvar, sen kan jag få någon timme i lugn och ro att läsa eller pyssla med annat innan jobbet. Egentligen hoppades jag att jag skulle ha hunnit få en leverans till dagens inlägg, men den har verkligen dröjt och kom inte idag heller så vi kör en dagens lista istället.

Dagens humör: Mycket bra. Känner mig nöjd med att ha betat av ett par surdegar från listan och bla är ikapp med bokföringen.

Dagens borde: Eftersom jag ligger så bra till idag borde jag ta tag i att göra lite skyltar med priser och erbjudanden till på lördag när vi har event på salongen så slipper jag stressa med det i slutet på veckan.

Dagens frisyr: Slarvig knut

Dagens smink: Ingenting än. Får se om jag fixar det sen eller om jag kör osminkat idag.

Dagens klädsel: Randig tröja i blått och grönt, just nu grå joggingbyxor och morgontofflor till det, men ska byta till svarta jeans innan jag åker till salongen.

Dagens planer: Kvar på to do-listan idag är att välja ut ett recept till helgens julbak, eventuellt fixa de där skyltarna och avsluta kvällen med jobb.

Dagens fundering: Vad ska jag välja för recept till julbaket?

Dagens tråkigaste: Att paketet som jag väntat på i drygt en vecka nu inte kom idag heller.

Dagens längtan: Utöver paketet som inte har dykt upp inväntar jag en stor leverans av smink som jag ska ha till försäljning på salongen. DEN längtar jag efter idag.


Gammal bild, men precis samma läge idag med en kelsjuk liten kompis som stöttar arbetet.

Anna

Gillar

Kommentarer