Dagens...

Hej där!

Dagens humör: Avslappnad. Jag hade en liten urladdning igår och det var nog välbehövligt för idag känner jag mig riktigt avslappnad för första gången på ett tag.

Dagens borde: Ta tag i bokföringen när veckans inbetalning kommer in, så att jag inte hamnar back igen.

Dagens frisyr: Eftersom jag bara har eftermiddagskunder idag går jag fortfarande och myser här hemma. Alltså, nedsläppt sängfrisyr med en touch av extra lockar efter en liten runda med Nappe i duggregn.

Dagens smink: Svårt att matcha den frisyren med smink, så osminkad ett tag till

Dagens klädsel: Ljusgrå mjukisbyxor med MFF-emblem, mörkgrå zip-hoodie från GAP.

Dagens planer: Först och främst får jag väl ta tag i mig själv och göra mig i ordning. I eftermiddag väntar en tur till salongen. Världens slappaste dag då jag bara ska fylla på fransar på en kollega och därefter får besök av min bästis och hennes mamma. Om mitt jobb inte känns som ett jobb i vanliga fall så gör det det ännu mindre när man bara ska träffa folk man känner.

Dagens fundering: Vad är det Martin har köpt till mig i julklapp? Jag fick vänta i bilen igår när han sprang iväg och handlade. På första stället vi var på fanns inte det vi skulle ha, så vi fick åka vidare. När han kom ut från nästa ställe hade han fått tag i det och påpekade nöjt att han hade fått tag i den sista i hela södra Sverige... Det enda jag har skrivit på min önskelista är en tekanna och en grenkontakt med lite längre sladd och han känns alldeles för nöjd för att det skulle vara något av det... För en gångs skull har jag ingen aning om vad han har hittat på!

Dagens tråkigaste: Vädret! Dimma och duggregn? Nä, jag vill ha snö nu!!

Dagens längtan: Julpysslet som jag och Fia ska ha i helgen! Jag längtar efter julen också såklart, men mamma brukar säga att man inte ska längta livet ur sig, så nu fokuserar jag på det som kommer närmast i tiden. Och jag vill faktiskt inte längta förbi alla förberedelser heller. Det är ju halva grejen med jul!


Anna

Gillar

Kommentarer

linneahard
linneahard,
Delta gärna i min veckans blogg. Kram!
nouw.com/linneahard