Dagens...

Dagens humör: Sådär ”dagen innan ledighet”-trött. Ni vet när det känns som att man inte hade orkat en minut mer än vad man har planerat. Jag vet dock att det är roliga kunder på dagens schema, så när jag väl är på plats kommer det inte att vara några problem.

Dagens borde: Skriva lite julklappsrim. Block och penna får följa med till jobbet så kanske jag kan få till något på lunchen.

Dagens frisyr: Fläta

Dagens smink:Inget än, men kan tänkas bli lite mascara innan jag åker hemifrån idag. Helt okej ögon efter gårdagens försök.

Dagens doft: My från Burberry. Ytterligare en favorit!

Dagens klädsel:Svarta strumpbyxor från Twilfit, svart kjol från H&M, svart cardigan från Calvin Klein (samma favorit som jag hade flera gånger förra veckan – dock nytvättad) och en liten färgklick med en röd topp från Calvin Klein. Lite juligt får det ju vara såhär sista dagen innan julledigt.

Dagens planer:Jobb, jobb och jobb. Beroende på hur mycket energi jag har kvar när jag kommer hem ska jag hjälpa min syster med hennes julklapp till pappa. Annars tar vi det imorgon.

Dagens fundering: Julklappsrim…

Dagens tråkigaste:Att jag inte hinner träffa Martin på hela dagen. Han ska jobba natt så han går upp efter att jag åkt hemifrån och åker till jobbet innan jag hunnit hem.

Dagens längtan:Julledighet!

Dagens örhängen från Dyrberg & Kern

Anna

Gillar

Kommentarer