Dagens...

Hej på er!

Hoppas att ni har en bra dag. Jag har precis kommit hem från dagens utbildning och fått i mig en spenatomelett. Det är en rätt som jag ofta kommer tillbaka till när jag behöver någonting snabbt och enkelt och inte har någon direkt inspiration för att komma på någonting roligare. När jag satt och funderade över vad jag ville få upp för inlägg här idag slog det mig att det var sjukt längesedan jag gjorde en dagens lista. Jag kollade faktiskt tillbaka och upptäckte att senast jag gjorde en var i december. Jag var rätt flitig med dem innan och tycker att de kan vara roliga någon gång ibland, så nu kör vi en favorit i repris!

Dagens humör: Bra, men trött. Gårdagen var väldigt intensiv och det sitter nog kvar lite idag också. Har valt att ta en lugn dag hemma nu innan det är dags att åka tillbaka till Malmö för att se på fotboll ikväll.

Dagens borde: Hm, egentligen borde jag lägga lite tid på skyltar till företaget och jobba ikapp min bokföring, men just nu känner jag faktiskt varken att jag har ork eller inspiration till det så det gör jag nog en annan dag.

Dagens frisyr: Slarvig knut

Dagens smink: Ingenting än.

Dagens klädsel: Beiga jeans och en svart topp med vita fåglar. (Samma som på bilden nedan, även om bilden inte är från idag.)

Dagens planer: Ikväll blir det fotboll, Malmö FF-Djurgården. Får se lite hur jag väljer att spendera tiden fram tills dess. Är lite sugen på att göra någon mer sminkning på Once Upon a Time-temat eller förbereda lite andra blogginlägg, men just nu lutar det nog mycket åt en powernap först och främst

Dagens fundering: Den största funderingen just nu är hur jag ska lägga upp dagen.

Dagens tråkigaste: Att jag inte har mer energi för att ta tillvara på timmarna jag har nu innan jag ska iväg.

Dagens längtan: En MFF-seger. Har lite ångest efter de senaste matcherna, så nu längtar jag efter en förlösande seger. Hoppas innerligt att den kommer idag!

Anna

Gillar

Kommentarer

Kul med fotboll 😊 Hoppas ni vinner!
evahle.se
Zahraajami
Zahraajami,
Idasvardag
Idasvardag,
låter bra jag är också sjukt trött idag! hoppas du haft en bra dag!
nouw.com/idasvardag
Spännande lista 😊. Gillar såna, man får lite mer bild av människor 😊
www.saramadeleine
charlottelinden
charlottelinden,
Slarvig knut - Mitt livs frisyr! Haha! 😃
nouw.com/charlottelinden
Bloggarlisa,
Kul inlägg! Listor är alltid roliga👍😃
Bloggarlisa.blogg.se
clarabergertorres
clarabergertorres,
gillar din blus me fåglsrna!😌
nouw.com/clarabergertorres
KellyEricsson
KellyEricsson,
Kul med en lista😄
nouw.com/kellyericsson
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
men så gott med omelett, det äter man allt för sällan! kul med fotboll! 😊
nouw.com/livetsomemelie
Evelina,
Kul med listor:)
www.evelinarou.com