Dagens...

Hej på er!

Idag blev jag ofrivilligt ledig när min körlärare bokade av vår lektion. Lite trist, då jag verkligen vill bli klar med det projektet, men med tanke på hur mycket jag har på agendan just nu så var det kanske ganska bra ändå. Nu får jag tid att packa upp kläder som jag tog hit i helgen och kanske få lite ordning på alla materiellt ting så att inte det hjälper till att stressa upp tillvaron.

En dagens lista får vi ju ha idag också. Jag hittade lite andra frågor än de jag brukar ha när jag kikade runt på lite bloggar igår, så idag tänker jag att variation förnöjer. Listan är lånad från @gertrudes

Hur mår du idag?

Jo, men under omständigheterna mår jag ändå rätt så bra idag tycker jag. Små steg framåt hela tiden.

Vad åt du till frukost?

Hittills bara en kopp te. Nya favoriten är ett vitt te med smak av hallon från Clipper.

Vad har du på dig?

Just nu svarta jeans och ett vitt linne. I och med uppackningen av alla kläder provar jag mycket för att se vad som passar igen och vad som ska rensas ut.

Berätta något roligt!

Mycket fokus på kläder nu, men det är ju typ en hel veckas projekt att ta tag i. Jag gjorde en hälsokontroll i vintras för att få ett tjänstbarhetsintyg för jobb med franslim. När jag vägde mig där vägde jag mer än jag någonsin gjort tidigare och satte upp ett mål om att gå ner 12 kg under året. I morse visade vågen på -13,5 kg och kläderna jag packar upp nu sitter som en smäck igen!

Har du några smycken på dig?

Inte idag. Klädprovning på schemat så då är det mest i vägen.

Vad lyssnar du på idag?

Absolut ingenting. Jag älskar musik, men ibland tycker jag att det är så skönt med tystnad så jag har inte startat igång någonting idag.

Vem sov du senast med?

Nappe, såklart!

Dagens bästa?

Att få känna att kläderna sitter så bra igen, såklart! Som en liten bonus tror jag att det kommer att plinga till i telefonen när som helst så att jag får gå och hämta ut ett roligt paket.

Dagens sämsta?

Det får väl vara att körlektionen blev inställd, även om det kanske blev bra ändå.

Vad köpte du senast?

Igår beställde jag pads som jag använder för att tejpa ner kundernas underfransar när jag gör fransförlängningar.

Vad ska du göra imorgon?

Vad ska jag inte göra imorgon, typ? Börjar dagen med kund på salongen, innan jag själv ska på massage hos kollegan. Därefter blir det en tur in till Malmö för körlektion för att sedan åka tillbaka till salongen igen och ta kunder under kvällen. Skulle även behöva förbereda inför helgens brudsmink om jag inte kan hinna klämma in det under dagen idag. Fullt ös alltså!


Anna

Gillar

Kommentarer

Starkareändutror
Starkareändutror,
Älskar det teet!!
nouw.com/starkareändutror
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Eller hur? Jag är helt slåd 😍
nouw.com/annaskarblom