Dagens...

Godmorgon!

Uppe med tuppen och kläderna framplockade redan igår. Då fanns det plötsligt tid över för att knåpa ihop en dagens lista innan jag drar iväg till dagens första arbetspass. Idag har jag en riktigt lång, men förhoppningsvis ganska rolig, dag framför mig.


Dagens humör: Igår hjälpte Fia mig att packa upp kläder och det slutade i en rejäl självförtroende-boost. Mycket kläder som jag inte har kunnat ha på länga som satt som en smäck igen och en del kläder som var för små redan vid köp (som jag varit för lat för att lämna tillbaka) som jag plötsligt kan ha. Som gratis shopping att ha tillgång till alla mina kläder igen och att de dessutom sitter bättre än någonsin!

Dagens borde: Beställa pads till jobbet (jag MÅSTE göra detta så for jag är klar med det här inlägget)

Dagens frisyr: Utsläppta självlockar

Dagens smink: Lätt bas med foundation, concealer, lite contour och rouge. Ifyllda ögonbryn, kajal, mascara. (I skrivande stund fortfarande med en kopp te, så eventuellt läppstift kanske kommer)

Dagens doft: Calvin Klein One Red Edition for her

Dagens klädsel: Marinblå jeans och cremefärgad blus.

Dagens planer: Jobb, jobb och mera jobb. Börjar på kundservice under förmiddagen, sedan snabbt ut till salongen för att ha kunder hela eftermiddagen och kvällen.

Dagens fundering: Vad ska jag ha på mig imorgon? (Ja, jag är tok-taggad på min nygamla garderob)

Dagens tråkigaste: Att vädret blev så grått igen

Dagens längtan: Hm, det är ju skittråkigt att säga sol och värme igen, men nu när jag tar dagarna som de kommer så skulle jag verkligen vilja ha väder som piggar upp.


Hoppas att ni får en fin dag idag!


Missa inte att jag har en Veckans Blogg på gång som ni gärna får vara med i.

Anna

Gillar

Kommentarer