Dagens lista

Hej på er!

Hittade en "Dagens lista" på Blogglistor som passar mig bra att göra idag. Har lite tid nu innan jag ska iväg en sväng till salongen.

Dagens humör: Just nu ganska avslappnad. Sov länge, gick ut en sväng med Nappe och nu dagens första kaffe framför datorn i lugn och ro. Avslappnad och tillfreds med tillvaron.

Dagens borde: Jag borde verkligen gå och träna. Har helt kommit ur det efter den förkylning jag drogs med i ett par veckor. Dessvärre bli det tight att få in i dagens schema, men imorgon...!

Dagens frisyr: Än så länge rockar jag en utsläppt sovfrisyr, men när jag gör mig i ordning sen åker det upp i en hästsvans. Smidigaste frisyren att jobba i.

Dagens smink: Jag har varit jättetorr och lite irriterad över ögonlocken och under ögonbrynen de senaste dagarna, så det blir osminkat tills jag fått ordning på det.

Dagens klädsel: Kör myskläderna en stund till innan det är dags att göra sig redo för jobb.

Dagens planer: Idag blir det några timmar på salongen, sen ska jag hem och laga middag och njuta av kvällen.Tisdagar är dessutom min TV-kväll med både Hela Sverige Bakar och Dicte.

Dagens materiella vill ha: Ett badkar... Det är i stort sett den enda nackdelen jag kan komma på med vår lägenhet. Saknar verkligen att kunna ta ett bad nu på hösten. Vårt badrum är liiite för litet för att få plats med ett vanligt badkar, så jag har hittat en sittvariant.Tyvärr hade de inga visningsex på det när vi åkte för att titta, utan det gick bara att beställa online... Vi får klura vidare på det och spara lite så kanske det kommer in ett badkar så småningom.

Dagens fundering: Hm, några djupare funderingar har jag inte hunnit ha idag. Fick en förfrågan från dagens kund om att ta vår tid lite tidigare, så det jag har funderat över där är hur länge jag behöver vara borta i så fall och om det skulle vara rimligt att Nappe klarar sig själv så länge. Kom fram till att det inte blev så farligt och han är en stor kille nu som lätt klarar sig själv en stund.

Dagens tråkigaste: Ingenting faktiskt.Inget planerat som känns tråkigt och dagen har börjat lugnt och bra, så jag hoppas att det fortsätter så.

Dagens längtan: SEMESTER! Martin fyller 30 om några veckor, så då tänkte vi åka iväg ett par dagar. Lutar åt London, men Dublin finns fortfarande kvar lite i bakhuvudet.1. Bild från en av våra tidigare resor får symbolisera längtan efter att resa / 2. Bild på mitt osminkade jag /
3. Bild lånad från bygghemma.se på det badkaret jag går och drömmer om just nu

Anna

Gillar

Kommentarer