Dags att ta farväl

Hej där!

Den här veckan har inte riktigt blivit som jag hade planerat. Denna veckan är det två kunder på salongen som kommit på den tiden vi bokat i förväg. Resten har bokat om, av olika anledningar, och jag har fått jobba över för att täcka upp på kundservice när det har behövts extra hjälp där. Schemat jag delade i måndags har jag alltså inte riktigt hållit mig. Igår var jag helt slut och tog en paus från allt när jag kom hem. I högsta grad välbehövligt. På gränsen till att det skulle behövas idag också, men jag kan ju inte missa att sammanfatta månaden som gått.

Månadens bästa: Det bästa den här månaden är nog att jag gjort mycket roligt. Det har varit inflyttningsfest, mello-kväll, alla hjärtans dag-firande, vänner på besök... Jag har inte gått ner mig helt i att det är mycket jobb utan sett till att göra annat roligt också.

Månadens sämsta: Givetvis problemen som jag har haft med värken och alla (två) prover jag har behövt ta.

Månadens mest lästa inlägg: Februaris mest lästa inlägg hittar ni HÄR.

Månadens blogg: Denna månaden har jag läst ovanligt mycket bloggar. En ny favorit har jag hittat hos @clarabergertorres Mycket härliga och inspirerande bilder och snygga outfits.

Månadens reflektion: Jag hade ju satt upp en hel del mål inför den här månaden. Jag funderade lite över dem häromdagen för att se hur det gick för mig. Det här med mål är väldigt nyttigt för mig. Det inspirerar och motiverar. Däremot måste jag nog formulera dem lite så att det finns utrymme för att verkligen inte göra någonting alls vissa dagar. Målet med att bädda sängen varje dag strök jag. Jag var på väg att försova mig en morgon och sen var det liksom kört. Även målet med att gå ett visst antal steg varje dag strök jag. Dels för smärtan i benen, men framförallt för att jag blev lite väl stressad över att varje steg jag tog skulle mätas och räknas in i en prestation. Jag för fundera över hur jag kan formulera om det, men ändå nå de resultat jag vill med målen.

Månadens längtan: Allsvenskan! Senaste veckorna har jag verkligen längtat tillbaka till Stadion.

Månadens uppfyllda mål: Jag hade som sagt en hel del mål inför månaden (läs mer här) och det har faktiskt gått ganska bra. Jag klarade Nouw30daychallenge och bloggade varje dag i 30 dagar. Jag uppnådde målet om 1000 följare på Instagram. Jag utmanade mina rädslor när jag tog blodprover vid två tillfällen och när jag skapade en Facebook-sida till min blogg och började berätta för folk runtomkring att den finns. Jag missade att lägga upp två inlägg på företagets Facebook-sida (verkligen rent slarv). Stegräkningen och sängbäddandet har jag redan nämnt ovan. Överlag känner jag mig ändå nöjd med månadens prestationer och taggar inför att sätta upp nya mål.

Farväl, februari.

Använd gärna listan för att sammanfatta din månad och tagga mig i inlägget så att jag kan gå in och läsa.

Anna

Gillar

Kommentarer

Så kul att läsa 😊 Claras blogg är så bra!

evahle.se
clarabergertorres
clarabergertorres,
nämen åhh va glad jag blir o va kul att du gillar snälla rara du😍💖✨
nouw.com/clarabergertorres
charlottelinden
charlottelinden,
Åh gud! Hade helt glömt bort att det redan är ny månad imorgon... Läskigt! 😃
nouw.com/charlottelinden
Harriet,
Vilken kul lista. Månaderna går såå snabbt...
www.harrietgripenberg.com
evelinarou
evelinarou,

Håller med, tiden går så fort.... Det ar ju nyss februari 😟

nouw.com/evelinarou
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
vilka fina mål du har uppfyllt! bra jobbat! 😀
nouw.com/livetsomemelie
Yela
Yela,

Vilket härligt inlägg & håller med dig om Claras blogg! 😃

nouw.com/yela
Låter som ditt februari var bra 😊
www.saramadeleine
KellyEricsson
KellyEricsson,
Bra jobbat! 😊
nouw.com/kellyericsson
Ann Helen Nygård,

Bra oppsummering! <3

adalsjenta.blogg.no