Dags för kräftskiva

Inlägget är i samarbete med Partykungen.se

Hej mina vänner!

Den här tiden på året kan jag tala om att menyn är skriven hemma hos familjen Skärblom. Vi har nog ätit skaldjur minst en gång i veckan den senaste tiden. Så himla gott!

Förutom att äta skaldjuren till middag så börjar det närma sig kräftskivornas högsäsong. Ett ypperligt tillfället att njuta av gott sällskap och härligt festpynt (Om det inte har framgått innan så älskar jag högtider som innebär pyssel, pynt och gärna en fin utstyrsel)

Hos Partykungen.se hittar ni allt ni behöver för att göra en maxad kräftskiva . De erbjuder alltifrån enklare party tält till praktiska saker, så som dukar, servetter och haklappar, och massvis med roliga dekorationer.

Jag tänkte passa på att dela med mig av mina must haves för en lyckad kräftskiva.

  • Tak över huvudet - Trots den fantastiska sommaren vi har nu, så är vi i faktiskt i Sverige. Jag skulle inte planera en kräftskiva utan en plan för vad jag skulle göra om det regnar. Här har vi ett uterum som fungerar utmärkt, annars hade jag sett till att ha ett partytält.
  • Kräftor, såklart - (Det känns obligatoriskt, även om jag faktiskt varit på en kräftskiva där jag var den enda som åt kräftor.) Baguetter och citronmajonnäs vill jag gärna ha till.
  • Engångsartiklar - Kanske inte så miljövänligt, men med tanke på att dofterna från skaldjur inte är så roliga dagen efter är det rätt skönt att kunna slänga alla servetter, tallrikar och bordsduk i en sopsäck direkt. Partykungen har riktigt roliga servetter med snapsvisor på till exempel.
  • Dekorationer - Som sagt, jag älskar att pynta. De traditionella papperslyktorna förstås, ballonger, serpentiner och konfetti!

  • Bra musik – Och då menar jag inte bra som i bra musik som jag normalt lyssnar på i hörlurarna, utan musik som får igång festen. Jag och mina vänner är uppvuxna på 90-talet och det finns få saker som är en sådan partyhöjare som nostalgisk musik från den tiden.
  • Gott sällskap – Det allra viktigaste. Det är ju sällskapet som gör festen. Allra helst klädda i varsin partyhatt!

Om du ska hålla i en kräftskiva i år så rekommenderar jag varmt att göra ett besök hos Partykungen.se för att ladda upp med alla prylar du behöver.

Vad är dina bästa tips för en lyckad kräftskiva?

Anna

Gillar

Kommentarer

Evelina
Evelina,
Vad roligt med samarbete! 😍
www.evelinarou.com
Evahle - en blogg om psykisk hälsa
Partykungen är bra tycker jag 😊
evahle.se
IP: 82.99.3.229