De bästa och det värsta

Hej på er!

Dag fyra av min påskledighet är här och jag börjar faktiskt bli lite rastlös. Eller inte rastlös, för jag har inga större problem med att sysselsätta mig egentligen, men jag längtar tillbaka till salongen. Jag vill både fixa och dona på rummet och jag har mycket roliga behandlingar att se fram emot i veckan. Med en härlig långhelg bakom mig har jag laddat upp med ny energi och känner mig redo för att sparka igång igen.

Igår satt jag och scrollade lite på Facebook, sådär som man gör ni vet, och fastnade på ett inlägg. Två av mina favoriter på Youtube, Lisette Alfredsson, makeupartisten med sjukt mycket humor och Celina Rydén, nagelgurun som jag kan titta på i timmar, har gjort en video tillsammans. Halleluja, tänkte jag, innan jag såg vad de hittat på... Långa tånaglar! Vet ni hur mycket jag hatar långa tånaglar? Jag får panik. Jag klarar verkligen inte av att känna den fria kanten på naglarna och klipper ner dem så kort som möjligt. Jag får rysningar i hela kroppen bara av tanken.

Så här har vi kombinationen av humor, fantastiskt bra nageljobb och totalt obehag i ett! 


Anna

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin,
*Ryser*, jag gillar inte tanken på långa tånaglar och kan inte låta bli att känna att det är grymt osmidigt för mig som tränar och springer så mycket. Jag som kan få ont i tånaglarna även när de är korta. Nä, det där var inget för mig. 😊
hannafialotta.blogg.se