Dejt och grundlurad

God morgon!

Hoppas att ni fått en fin start på dagen. Idag är jag ledig från båda jobben, men har ändå varit igång tidigt. I veckan blev jag kontaktad av en tjej som sa att hon skrev artiklar om företag i Staffanstorp och undrade om jag kunde träffa henne för en intervju idag. Jag var lite i farten när samtalet kom och tackade ja till detta utan att riktigt ha koll på vem jag skulle träffa. Jag tog för givet att det var typ lokaltidningen och tyckte att det lät spännande, så jag tackade ja. När jag kom dit idag visade det sig att det inte alls var så, utan att det var ett företag som ville sälja annonsplatser i deras företagsmagasin. Jag blev helt ställd och kände mig verkligen jättedum när jag talade om att jag inte kunde fatta något beslut på plats eftersom jag inte riktigt förstått att det var det här det handlar om. När jag bad om att få tänka på saken la de fram att det ställer till det eftersom det skulle innebära att de behöver sätta av mer tid för ytterligare ett möte och då kan de inte erbjuda samma priser. Det kändes verkligen som att jag hade slösat deras tid på något sätt. Samtidigt känner jag lite att borde de inte ha varit tydligare med det på telefon så att jag hade haft förutsättningarna klart för mig från början? Men det är väl en smart taktik kanske. Det var inte lätt att värja sig när man sitter där och jag hade inte tackat ja till att komma dit om jag hade vetat...

Hur som helst, nu är det avklarat och det är ändå rött skönt att vara uppe och igång. Nu gäller det bara att ta tillvara på de lediga timmarna innan jag ska iväg på dejt ikväll. Längesedan jag var på det senast. så det ska bli spännande.

Vad ska ni göra idag?

Anna

Gillar

Kommentarer

Miss Jennifer,
Lycka till på dejten 😃
missjennifer.se
Trist att du inte fick rätt information där :/
www.saramadeleine
evelinarou
evelinarou,
Vad tråkigt! 😟
nouw.com/evelinarou
vicktoriabjareklint
vicktoriabjareklint,
Lycka till på dejten!
nouw.com/vicktoriabjareklint
clarabergertorres
clarabergertorres,
meeen fy va fult gjort måste jag säga.. kan förstå din känsla..!! hoppas det går bra på dejten iallafall!!!😉🤩
nouw.com/clarabergertorres
Idasvardag
Idasvardag,
lät ju riktigt konstigt! är på stallet ikväll blir det dressyrkurs 😃
nouw.com/idasvardag
Vad tråkigt att det blev så 😟 Dålig av företaget tycker jag...
evahle.se
charlottelinden
charlottelinden,
Men gud. Att de har mage att lägga över skulden på dig när det är dem som inte har varit klara med vad mötet handlade om från början.
nouw.com/charlottelinden
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
men så dåligt! tråkigt för dig 🙁
nouw.com/livetsomemelie
KellyEricsson
KellyEricsson,