Dejt och spännande planer

Hej på er!

Har ni haft en fin dag? Här har det minst sagt gått i ett. Började dagen på kundservice och blev ombedd att byta plats! Det kändes helt skumt att sitta i en helt annan del av rummet med andra kollegor än jag är van vid. Men definitivt mysigt ändå. Syftet med bytet var att kunna hjälpa till att lära upp en kollega på ett par uppgifter och finnas nära till hands vid eventuella frågor.

Efter jobbet tog jag mig in till Lund. Hann med en god sallad i solen innan det var dags för provsminkning av nästa brud. Även idag gick det väldigt bra. (Bortsett från en bruten nagel, krossad rouge och utspilld eyedust). Sminkningen till bröllopet kommer att bli väldigt fin.

Den största ljuspunkten idag var ändå kvällen som spenderades med en dejt på Vigårda tillsammans med min fina vän, Lisette. Det blev ett par öl, en god burgare och massa snack och skratt. Så himla härligt. Lisette kläckte även ut sig en idé som hon har gått och tänkt på och jag nappade direkt och började spåna på lösningar för genomförande. Det skulle kunna bli riktigt roligt faktiskt. Hon lämnade mig med orden: "Du får fan inte svikna mig i det här nu. Jag är beredd att investera." Mer än så får ni inte veta förrän vi kommit en bra bit längre med projektet.

Nu ska det bli riktigt skönt att få krypa ner i sängen. Hoppas på något mer än fyra timmars sömn i natt.

Hur har er dag varit?

Anna

Gillar

Kommentarer

clarabergertorres
clarabergertorres,
men så gott🙌🏼🙌🏼
nouw.com/clarabergertorres
sandra
sandra,
IP: 82.99.3.229