Den där första presentationen...

Hej på er!

Så hamnade jag här till slut, med en alldeles egen blogg. Det visste jag inte när jag vaknade i morse (även om jag har lekt med tanken ett tag).

Som sig bör, en liten presentation för att tala om vem som gömmer sig bakom inläggen som dyker upp framöver.

Anna heter jag, är 26 år gammal och bor i Malmö med min sambo Martin.

Jag gjorde min hobby till mitt yrke och driver numera mitt eget företag inom skönhet och hälsa. Utbildad inom makeup, fransförlängningar, färg och form av bryn samt CND Shellac. Trots att jag och mitt företag har hängt ihop i ett år nu har jag svårt att förstå att det faktiskt är mitt jobb. Känslan av att få jobba med någonting man verkligen brinner för är fantastisk.

Jag och Martin reser gärna och ofta. När vi själva väljer dras vi lätt över till USA, men då vi båda är inbitna MFF-supportrar har vi de senaste åren låtit lotten bestämma var i Europa vi hamnar. Vi gillar spontaniteten skarpt, men visst är det skönt med en veckas chartersemester någon gång ibland, där någon annan fixar allt det praktiska runtomkring och man bara behöver tänkta på att infinna sig för avlämning och upphämtning på utsatta tider.

I denna blogg får du följa min vardag och våra äventyr. Räkna med lite av det mesta, då jag ofta kommer på någonting nytt att prova på.

På återseende!Anna

Gillar

Kommentarer

paulajacobsson
paulajacobsson,
Välkommen in i bloggvärlden! Härligt att stöta på en som verkligen älskar sitt jobb, alldeles för få som gör tyvärr. Lycka till med bloggandet 😊
nouw.com/paulajacobsson
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tusen tack! 😊
nouw.com/annaskarblom