Det blir inte bättre

Hej på er!

Hoppas att ni har haft en fin dag. För min del har det verkligen varit den bästa lördagen på länge. Jag började dagen med att möta upp min kompis Thea, för att köpa en present till lilla L. Vår vän Linn fick en dotter för två veckor sedan och idag skulle vi äntligen få träffa henne för första gången.

Vi mötte upp Linn vid Ribban i Malmö för att se hennes sambo springa Toughest. Det var kärlek vid första ögonkastet när vi fick se det lilla miraklet i vagnen, med hörlurar större än hennes huvud för att stänga ute den höga musiken under evenemanget. När även Elin anslöt en stund senare var vår Fantastic Four komplett. Så himla mysig att vara samlade igen, sitta i gräset och njuta av det fina vädret och varandras sällskap. Riktigt kul att titta på Toughest också. (Sjukt att jag nästan blev lite sugen! Långt ifrån den formen att jag skulle klara av att ta mig igenom banan dock.) Linus gjorde en fin insats.

Efter loppet åkte vi in till Lilla torg och åt middag på Green Chili. Jag har aldrig varit där tidigare, men blev väldigt positivt överraskad. Indiskt i vanliga fall är kanske ingen jättefavorit. Ätbart, men inget jag väljer själv så ofta. Här var det dock riktigt gott, så det var inte sista gången där för min del.

Thea åkte hem och så även Linn. Jag och Elin började bege oss mot centralen för att ta våra tåg och bussar, men kände att vi hade lite för mycket kvar att prata om. Vi gick ner till kanalen och satt och njöt av kvällssolen en stund till. Det är så skönt, för vi kan prata helt ocensurerat och förstår varandra precis, även när de gäller de saker som man kanske inte riktigt vet hur man ska formulera det på rätt sätt. Jag överdriver nog inte när jag säger att alla våra samtal innefattar att någon av oss säger "förstå mig rätt nu..." och den andra svarar "jo, men jag fattar precis vad du menar".

Nu har jag landat hemma och är så full av positiv energi efter en dag som inte hade kunnat bli bättre.

Hur har ni haft det idag?

Anna

Gillar

Kommentarer

Idasvardag
Idasvardag,
lät härligt! <3 själv har jag njutit av vädret!
nouw.com/idasvardag
Åh så härligt att känna så 😊
evahle.se
Bloggarlisa,
Va härligt att få ladda upp med positiv energi! Låter som en härlig dag!
Bloggarlisa.blogg.se
Mirre,
Men oh så härlig dag
sweetwords.se
KellyEricsson
KellyEricsson,
Vilken härlig dag!
nouw.com/kellyericsson
clarabergertorres
clarabergertorres,
har heller inte ätit på chilli green tidigare, får testa!😌
nouw.com/clarabergertorres
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
chili green var något nytt för mig, måste testas!
nouw.com/livetsomemelie
Åh vilken härlig dag du verkar ha haft det 😊. Mysigt, har ni det mycket varmt? 😊
www.saramadeleine
Evelina,
Så härligt! 😊
www.evelinarou.com
charlottelinden
charlottelinden,
Åh, så underbart att få träffa en liten mini! Man blir så lycklig av bebisar. <3
nouw.com/charlottelinden