Det gör så ont!

Hej på er!

Idag har det varit en riktig mysdag på jobbet. Bara fyra pers på plats, jag hade med mig kakor, köerna på telefonen var nästan obefintliga och det jobbigaste samtalet handlade i stort sett om att beklaga att det inte var någon postutdelning idag när det är lördag och att reklamationen från igår därför inte kom med posten idag. Trots att jag kom till Malmö vid 07:15 i morse och var hemma tio timmar senare så har inte dagen känts oöverkomligt lång. Trots det valde jag en kväll hemma i lugn och ro med mat, dusch, mello och mys med hundarna.

Redan under dagen idag började jag känna mig trött i benen och nu är smärtan påtaglig. Det känns som grym träningsvärk, trots att jag inte har tränat eller gjort någonting annat som borde kunna orsaka det. Har haft en del problem under kvällarna en period med kramper i fötterna som mer och mer sprider sig upp som värk i benen. Hade samma känsla innan jag började äta Levaxin, så jag hoppas på att det är samma sak igen och att de höjer dosen något jag träffar läkaren nästa vecka och får svar på mina prover.

Imorgon väntar jobb på salongen under förmiddagen. Beroende på ork är planen att stanna kvar en stund och ta tag i städning och tvätt och under eftermiddagen spelar MFF Svenska Cupen. Känner mig lite trött både mentalt och fysiskt nu, så vi får se lite vad morgondagens dagsform säger.

Hur har er dag varit?

Anna

Gillar

Kommentarer

clarabergertorres
clarabergertorres,
usch.. hoppas det blir bättre, inte kul med sån snärta 💖
nouw.com/clarabergertorres
ErcaPerka
ErcaPerka,
evelinarou
evelinarou,

Men usch, jag hoppas att du mår bra nu iallafall <3

nouw.com/evelinarou

Hoppas det snart känns bättre <3

evahle.se
biabia
biabia,
usch vad jobbigt!! hoppas det hjälper att höja dosen ❤️
nouw.com/biabia
charlottelinden
charlottelinden,

Usch, vad jobbigt med smärtan! Hoppas att det går över och att du har haft en fin kväll ändå. <3

nouw.com/charlottelinden
Beahedvind
Beahedvind,
vad fin bild ❤️
nouw.com/beahedvind
Det där låter inte bra. Hört om många som börjar med magnesium för sånt där och att det då blivit bättre. Kanske är något för dig att testa?
www.saramadeleine
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
hoppas du mår bättre snart! 💗
nouw.com/livetsomemelie
Idasvardag
Idasvardag,

Hoppas du mår bättre nu! <3 Ta hand om dig!

nouw.com/idasvardag