Det närmar sig ett avslut

Hej på er!

Här har det inte varit mycket action i veckan. Det har nog varit mer aktivitet i mitt huvud än någon annanstans för min del just nu.

Förra helgen var jag i Malmö och fikade med en vän. Jag passade då på att gå inom Søstrene Grene och köpte en månadsplanerare. Jag tänkte att det skulle vara bra med en översikt nu då det är väldigt mycket på olika håll, med jobb på salongen, brudsminkningar, jobb på kundservice, fotbollsmatcher, resa till Stockholm, utbildning... Ja, ni fattar. I dagsläget har jag en kalender med en sida per dag för att kunna få plats med alla kundbokningar, men översikten har saknats helt och jag behövde styra upp mig själv.

Jag fyllde i den i förra veckan och dagen efter började jag läsa Framgångsboken av Alexander Pärleros. Där och då kom jag till en jobbig, men ganska nyttig insikt. Jag lägger alldeles för mycket tid och energi på en nödlösning. Jag planerar mitt schema utefter hur jag ska lägga min tillgänglighet på kundservice för att kanske få jobba. Det kommer inte att fungera i höst när utbildningen kommer igång och jag ska vara i skolan tre heldagar i veckan.

I det stora hela trivs jag väldigt bra på kundservice. Jag har träffat väldigt många härliga människor, lärt känna ett par vänner för livet, jag vet att jag gör ett bra jobb och det har varit en trygghet att falla tillbaka på de dagar jag inte kunnat fylla upp med kunder på salongen. Det har dock aldrig varit tänkt att vara en långsiktig lösning och nu är det dags att avsluta det kapitlet för att kunna satsa på att bygga upp det jag verkligen vill. På fredag jobbar jag därför mitt sista pass på kundservice. (I alla fall för ett tag framöver. Jag har lämnat dörren lite på glänt beroende på hur fort allting går efter att utbildningen är avslutad.)

Fokus framöver kommer i huvudsak att ligga på företaget och utbildningen till nageltekolog. Jag kommer att ta nya tag med mina sociala medier, då jag älskar min blogg och min Instagram (även företagets Instagram ska få sig ett lyft inom kort), och jag kommer att jobba med LM och allt spännande som kommer där. Det känns som att det finns en tydligare röd tråd i detta och jag kommer att slippa en massa dagligt flängande mellan olika arbetsplatser. Det är rätt skrämmande att jag kommer att styra mig själv helt framöver. Det kommer att krävas mycket bättre disciplin och rutiner. Det kommer att fällas en hel del blod, svett och tårar. Det kommer att vara värt det!


Anna

Gillar

Kommentarer

Michaela,
Du är väldigt klok Anna. Allt kommer bli bra u slutändan💗
nordengrim.nu
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tack snälla för dina peppande ord ❤️
nouw.com/annaskarblom
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Älskar ditt läppstift, så fint! Allt kommer gå bra 😊
nouw.com/sofialissmyr
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Åh, vad roligt! Jag gillar det mycket också. Det är ifrån Nyx 😊
nouw.com/annaskarblom
katjaziden
katjaziden,
Du är så klok, och vacker ❤️
nouw.com/katjaziden
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tusen tack, fina du! ❤️
nouw.com/annaskarblom
sofialjohansson
sofialjohansson,
Jag förstår att du tycker det är lite läskigt att lämna det du känner trygghet i men det kommer säkert bli jättebra med det nya också, bara man kommer in i det och det börjar kännas som vardagligt att göra det nya☺️
nouw.com/sofialjohansson
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, men precis. Det går ju inte att göra samma sak hela tiden och tro att man ska utvecklas, så det kommer säkert att bli toppen 😊
nouw.com/annaskarblom
MissJohansson
MissJohansson,
tack för dina ord! det gav mig en riktig funderare! så tack! 😍
nouw.com/missjohansson
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Åh, vad spännande! Hoppas att du funderar dig fram till det bästa beslutet för dig <3
nouw.com/annaskarblom
ByLisa.se,
Jag tror att kommer bli jättebra! 😃
bylisa.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Det hoppas jag verkligen! 😃
nouw.com/annaskarblom
charlottelinden
charlottelinden,
Låter som ett väldigt bra beslut! Jag är övertygad att det kommer att gå otroligt bra för dig alltihop! <3
nouw.com/charlottelinden
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Åh, tack snälla! Jag hoppas verkligen det. Och ska se till att det blir så 😉
nouw.com/annaskarblom
Så fina mål du satt upp där 😊. Perfekt, det är så viktigt att göra sånt. Rensa bland det som någonstans stjäl den där dolda tiden 😊
www.saramadeleine
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tack snälla! Jag tror också att man behöver göra det ibland även om det innebär beslut som inte alltid är så lätta att ta.
nouw.com/annaskarblom
Evelina,
Det kommer att bli bra 😍
www.evelinarou.com
Vill också läsa framgångsboken 😊 Den verkar bra!
evahle.se