Det vankades finbesök

Hej på er!

När jag kikade in här i veckan så lämnade jag ett par cliffhangers. Bland annat så hade jag någonting extra roligt planerat på salongen idag. Jag hade nämligen bästa Fnulan och Mira på besök. Imorgon tar de tåget upp till Stockholm för att se finalen av Melodifestivalen imorgon. Malin var sugen på en fransförlängning och jag tyckte nog att Mira behövde ha lite glitter på naglarna, så vi bestämde träff för en riktigt mysig eftermiddag med fika och pyssel.

Min kära mamma hade lagat plättar som hon skickade med till oss och jag dukade upp en buffé av nagellack, glitter, blingstenar och nagelklistermärken som Mira kunde välja bland och planera sin design medan Malin fick fransarna på plats. Vi gjorde handmassage, badade paraffinbad och jag blev introducerad för Tik Tok (som kanske, eller kanske inte, är som Snapchat med musik).

Än en gång förundras jag över det där med sociala medier. Jag har ju lärt känna Mira genom Malins blogg, Instagram och YouTube, och ändå kände vi inte varandra inför vårt första möte idag. Mira är dock lika härlig och sprudlande som sin mor och vinkade glatt redan från bilen så det där med att vara främlingar kom vi över direkt. Vi kom till och med överens om att vi är kompisar nu. Precis som när jag träffade Malin i Veberöd för första gången förra veckan!

Mira imponerade stort på mig med sitt sinne för färg när hon radade upp nagellacker och glitter för att skapa en perfekt gnistrande regnbåge på sina naglar. Hon bestämde och jag utförde! Jag vet inte vem av oss som hade roligast egentligen. Mira som storögt beundrade processen, jag som fick gå all in och leka med alla tänkbara färger på glitter och stenar eller Malin som satt sidan om och iakttog spektaklet. Vi är i alla fall rörande överens om att vi fick en väldigt mysig eftermiddag tillsammans och jag längtar redan efter att få träffa dem båda igen.

Om bara en liten stund går jag och lägger mig med ett stort leende på läpparna och ser fram emot rapporter från de vackra damernas äventyr i helgen!


Anna

Gillar

Kommentarer

maria,
Livet har verkligen ändrats genom sociala medier. Plötsligt har man vänner man aldrig träffat
mariasliv.ent
Fnulan,
Bästa eftermiddagen på väldigt länge. Längttar redan till nästa gång. Och Mira sa idag att nu var ni minsann mer kompisar än du och jag ahha
www.fnulan.se
Johanna,
Det där lacket me dorange skulle jag behöva på mina naglar nu när vi går in i slutspel snart 😊 Jag är kanske inte lika rolig som mira haha! 😊 Fick dessutom av Fnulan veta att jag var ett stenkast från dig innan idag, var på ljungs handel 😊
momentsbyjohanna.blogg.se
Kamilla,
Vilken myskväll ni hade tillsammans.Miras glittriga naglar var så söta.
kamillaskamera.com/
Lillan,
Så härligt med vänskap genom bloggen <3
queenlillan.se/wordpress
sweetwords
sweetwords,
Så söt hon är och roligt att ni funnit så bra vänskap fina naglarna vart =D
nouw.com/sweetwords
Junitjej,
Härligt att lära känna nya människor! Så fina naglarna blev!
www.junitjejen.se
emma-matilda,
Men så härligt! så himla fina blev hennes naglar 😃
www.emmamatildaa.se