Måndagstankar

Hej där!

Eftersom mina måndagsinlägg faktiskt ofta ligger bland de mest lästa här känns det som att det är dags att komma igång med dem nu. Som jag nämnde i mitt tidigare inlägg idag har jag en annan serie med inlägg på gång, så med detta kanske jag kan få in lite mer regelbundenhet så att jag inte tappar nu när inspirationen börjar infinna sig igen.

1. Vad ser du fram emot den här veckan?

Ikväll väntar första matchen sedan guldet blev klart och imorgon brunch med en nära vän. I övrigt ser kalendern ganska tom ut med bara lite jobb inbokat så jag ska försöka ta tag i lite projekt som jag har på gång och har längtat lite efter att få pyssla med.


2. Vilken är den senaste bloggen du började läsa?

Det har tyvärr inte blivit så mycket bloggläsning på länge. Jag har haft lite svårt för att varva ner när jag haft för mycket att göra så det är en sådan grej som fallit bort lite.

3. Ska du laga någon härlig mat den här veckan?

Det är ju oftast inte jag som lagar mat här, men jag tror faktiskt att det blir någon dag denna veckan som jag kommer hem först och kanske kan få ihop någonting. Vi får väl se.

4. En sak du vill ta dig tid för den här veckan?

Att beta av sådant som jag känner att jag har hängande över mig så att jag kan känna att jag kan slappna av lite nu när schemat är lugnare ett tag.

5. En bild som symboliserar denna dag?

En bild som symboliserar denna dagen får bli en spegelvänd Snapchat-selfie på dagens outfit inför matchen ikväll.

Anna

Gillar

Kommentarer

Emma,
Hej på dig. Så fin blogg du har.. ha en fortsatt skön dag.. mvh Emma..
mittlivsontransa.com