Måndagstankar

Hej där!

Måndag igen och tröttheten är extremt påtaglig idag också. Just nu har jag massa idéer och saker jag vill göra, men orkar absolut ingenting. Känner mig rastlös, men vill inte göra någonting. Tydligen en fullt normal reaktion när man har kört på i 190 för länge och börjar varva ner lite. Tror att jag får försöka hålla tempot nere ett tag till för att hinna ladda om. Hur som helst, ny vecka - ny måndagslista.

1. Vad ser du fram emot den här veckan?

Halloween-fest på lördag. Jag och min kompis har planerat för den länge, så det ska bli så roligt att äntligen få skrida till verket med utklädnaden.

2. Vilken är den senaste bloggen du började läsa?

Oj, jag la till en massa nya bloggar nu i dagarna efter att ha kommit i kontakt med ett gäng bloggtjejer från Skåne. För att nämna någon av dem som jag inte följde sedan tidigare har vi till exempel @Juliabergfeldt och @Evsing

3. Ska du laga någon härlig mat den här veckan?

Den här frågan tänker jag att jag borde byta ut snart, eftersom jag inte lagar så mycket mat.

4. En sak du vill ta dig tid för den här veckan?

Vila! Försöka låta bli att starta upp massa projekt, utan att faktiskt ta mig tid att varva ner. Läsa en bok, se en film, inte vara konstant tillgänglig på mobilen.

5. En bild som symboliserar denna dag?

Det får bli en höstbild eftersom det är så härligt höstväder idag. (Visserligen är bilden tagen sent på kvällen, men ändå)

Anna

Gillar

Kommentarer