Followtrain och dagen som varit

Hej där!


Jag har haft så svårt för att komma till ro och somna i lagom tid de senaste nätterna. Har väl hunnit vända på dygnet nu när jag har varit ledig lite mer och plötsligt är man inne i en ond cirkel. Fick kämpa mig upp i morse för att komma iväg till en inplanerad brunch med en av mina närmsta vänner. Lätt värt det när jag väl var uppe.

Dagen bjöd på brunch på Espresso House. Deras Ceasar-wrap var en positiv överraskning. Det är inte så ofta vi träffas själva så vi passade på att snacka av oss ordentligt innan vi skulle hämta hem hennes dotter från förskolan. Den ungen har mig runt lillfingret alltså. Fick även kikat lite i affärer, köpt linsvätska så att jag kan ta han om linserna jag köpt till Halloween och middag med den mysiga lilla familjen. Tyvärr fick jag lämna ganska tidigt för att åka iväg och jobba en kort kväll på salongen, men fick ändå ut så mycket av dagen. Nu väntar en dusch och en kopp te för att få varva ner lite.

Just nu har jag och ett gäng influencer-tjejer från Skåne ett followtrain på Instagram. Kika gärna in där för att hitta nya, spännande, konton att följa. Ni hittar dit via min Instagram här .

Anna

Gillar

Kommentarer

Starkareändutror
Starkareändutror,
Wrapen ser god ut!
nouw.com/starkareändutror
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Det tyckte jag också, och blev inte besviken 😉
nouw.com/annaskarblom