Mina favoriter - Rituals Mild Eye Make-up Remover

Hej på er!

Då var det onsdag och dags för årets sista favorit. Jag håller på att fundera lite över hur jag vill strukturera upp mitt bloggande lite bättre, så vi får se när min plan är klar om det här blir ett koncept som får fortsätta eller om jag väljer ett annorlunda upplägg framöver.

Egentligen hade jag tänkt ha något lite glittrigare så här inför nyår, men med brist på tid och dagsljus för fotografering får det bli en favorit som jag hade bilder på men som ännu inte kommit upp. Och här snackar vi verkligen favorit. Sedan jag upptäckte den här för ungefär tre år sedan använder jag ingen annan remover till ögonmakeup. Jag har väldigt känslig hud runt ögonen och får lätt eksem, så när jag hittat någonting som funderar nu så byter jag inte bort den i första taget. Väldigt skonsam och effektiv.

"En ögonmakeup-remover som innehåller lotusblomma och riskliolja. Avlägsnar även vattenfast mascara och läpprodukter. Lotusblomman, en symbol för renlighet, rengör och skyddar huden på ett naturligt sätt. Riskliolja har använts i Asien i århundraden för att bevara hudens mjukhet och hålla den frisk. Höga koncentrationer av Vitamin E i risolja skyddar huden och återfuktar på ett naturligt sätt."

Jag var inne på Rituals häromdagen och de verkar ha gjort om designen på flaskan sedan jag köpte den senast. Nu är det alltså en vit flaska att leta efter, men vad jag kunde se så är det samma sak. Jag skulle ha frågat, men det var alldeles för mycket folk i butiken just då.

Anna

Gillar

Kommentarer