En fin jul

Hej på er!

Hoppas att ni har haft en härlig jul. Här blev den mycket bättre än vad jag hade vågat hoppas på. Morfar mådde tillräckligt bra för att vara med hela dagen, så han och mormor kom hit. Det hade vi inte riktigt räknat med, utan var väl lite inställda på att vi skulle åka hem till dem en liten stund, mest för att säga hej och få en julkram. Även moster och kusiner kom på fika och spelade julklappsspelet. Trots omständigheterna blev julen precis lika mysig som den brukar vara.

Vi brukar ha julklappsutdelning med familjen på juldagen, men då både min syster och min bror skulle iväg på annat under juldagskvällen tog vi julklappsutdelningen på julafton när alla andra hade åkt hem istället. Vi hade kommit överens om att dra ner lite på julklapparna i år, men det lyckades vi väl inte riktigt hålla kanske. Jag fick både kameraobjektiv, extern hårddisk, en Gant-skjorta, ögonskuggspalett, kalligrafiböcker och pennor och mycket annat fint. Så himla nöjd!

Gårdagen och dagen idag har också varit lediga för min del. Det har blivit mycket pussel, lite städning och fix så att jag börjar det nya året med ordning och reda omkring mig, och ett antal avsnitt av Bron. Har övertalat mamma och pappa att de måste se de tidigare säsongerna nu, eftersom jag själv är grymt taggad på den nya säsongen som kommer nästa vecka. Passar på att njuta extra mycket av ledigheten nu när jag får sms och snaps från kompisar som jobbar inom handel och har startat igång mellandagsrean idag. Det saknar jag verkligen inte!

Imorgon drar det igång med jobb för min del. Det är ju en och annan som vill ha fina fransar till nyår. Tänkte passa på att fixa mina naglar när jag har en liten lucka också och kanske beta av någon punkt till av det som jag vill få gjort innan jag är redo för 2018.

Bild från julafton

Anna

Gillar

Kommentarer