Chidapudding och tjuvstart

Godmorgon!

Sista arbetsdagen idag innan julledighet. Visserligen var jag ledig flera dagar över förra helgen också, men de var inte riktigt planerade så det känns som att de är de här juldagarna som jag har haft siktet inställt på så det ska bli skönt. Innan ledigheten väntar några timmar på salongen idag. Har fem kunder kvar som vill bli fina inför jul. Jag har lite blandade behandlingar på schemat idag, så det blir kul med lite variation under dagen.

Till frukost idag blev det en chiapudding med äpple, kanel och kokos. Jag har satt upp ett litet viktmål att jobba med inom det närmsta, och även om julen kanske inte är den optimala tidpunkten för det så börjar jag med ett par små förändringar. Första steget var att sluta dricka läsk på vardagar och det har funkat bra senaste två veckorna. Denna veckan utökade jag med bättre frukostar som mättar lite mer för att hjälpa till att undvika småätande under dagen. Får se om det här med små steg åt gången är ett bättre koncept för mig än att köra all in från början och sedan rasera allt om jag råkar bryta något. Tror även att det faktum att jag har ett tydligare mål den här gången kan hjälpa till ganska mycket på traven. En liten tjuvstart på ett av målen för 2018.

Nu behöver jag ta mig lite i kragen inför dagen. Förutom att klä på mig och göra mig i ordning så skulle jag vilja hinna röja undan lite så att här är fint när jag kommer hem ikväll, svara på ett mail och skriva över lite noteringar i nästa års kalender. Jag har en och en halv timme på mig innan jag måste sticka. Wish me luck!

Anna

Gillar

Kommentarer

myeeklundd
myeeklundd,
åh herre, vad det där såg gott ut! <3
nouw.com/myeeklundd
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Det var det också 😉 Tack så mycket <3
nouw.com/annaskarblom