Hemmagjorda trillingnötter

Hej på er!

Dagen idag blev inte riktigt som planerat. Hade tänkt att jag skulle fixa och dona lite hemma med julgodis och annat pyssel. Hinna ikapp med bokföringen och fundera lite på julklappar. När jag vaknade idag var mamma fortfarande hemma och tänkte hälsa på mormor och morfar under dagen, så jag släppte planerna och följde med henne istället. Betydligt högre prioriterat just nu. Vi hann också med en liten tur till Burlöv Center och Ikea, så ett par oplanerade julklappsinköp fick jag till. Fick dessutom beställt en del under kvällen så jag har rätt hyfsad koll på läget ändå. Lagret med presentpapper och presentsnören är också påfyllt.

Även om det inte blev det julgodisbaket som jag hade tänkt så hann jag i alla fall med att göra hemmagjorda trillingnötter under kvällen. Receptet från Roy Fares hittade jag i senaste Elle Mat & Vin. De gjorde succé här hemma kan jag tala om. Både mamma och pappa (och jag själv) har sprungit till kylen och "smakat" ett par gånger. De lär inte räcka till jul. Jag gjorde förresten bara halva receptet för att jag tycke att det lät så himla mycket... Det hade det blivit om jag hade gjort hela. Halva var fullt tillräckligt, men kanske inte över en vecka innan jul.

Imorgon är planen att göra en del av det som inte blev gjort idag och gå igenom vad jag saknar i julklappsväg så att jag kan bli helt klar om jag åker iväg en sväng på fredag.

Om ni har recept på roligt julgodis får ni gärna länka dem till mig så att jag får lite inspiration till morgondagen.

Anna

Gillar

Kommentarer