Hotelltips i London

Hej där! 

Som tidigare nämnt har jag varit i London ett par gånger nu. Första gången åkte vi med familjen och andra gången åkte jag och Fia som en present från mamma och pappa, så de gångerna var det pappa som bokade hotellen åt oss. Gångerna efter det har det varit vår egen budget som styr och våra krav på hotell har verkligen inte varit särskilt höga. (Vi har hellre pengar över till mer shopping) Kraven har varit ett eget rum med egen toalett och dusch, så det är egentligen bara hostel som har gått bort. Det har blivit en och annan källare, men det har fungerat hur bra som helst.

Den här gången hade vi dock tur med vår bokning. Vi betalade ca 2000 kr för tre nätter och hade ungefär samma förväntningar som vanligt, men blev duktigt överraskade när vi kom dit. Vi möttes av en stor och fin lobby, med uppklädd personal och dygnet runt-service. Rummet var litet, men väldigt fräscht, varmvattnet i duschen fungerade felfritt och vi hade till och med fönster med lite utsikt (visserligen bara över vägen, men betydligt luftigare än en husvägg en meter bort)

Abbey Court, som hotellet heter, ligger ett stenkast från både Paddington Station och tunnelbanan vid Lancaster Gate, så förbindelserna till hela staden kunde inte vara mycket bättre. Dessutom är det väldigt behagligt gångavstånd genom Hyde Park till Marble Arch och Oxford Street.

Servicen var fantastisk. Personalen var verkligen topp. Redan innan Fia blev dålig var de väldigt trevliga och vi kände oss välkomnade varenda gång vi kom med nya shoppingkassar att lämna av innan nästa tur ut. På dagen för avresa bad jag om hjälp med att hitta närmsta apotek och frågade om vi kunde få hyra rummet några timmar till så att Fia fick vila så mycket som möjligt innan vi skulle åka. De engagerade sig väldigt, beskrev in i detalj hur jag skulle hitta apoteket, lät oss stanna längre utan extra avgift, frågade hur det var med henne varje gång jag passerade receptionen, pratade med Fia när hon själv kom ner för utcheckning, bokade taxi till flygplatsen till ett pris som var betydligt lägre än de gånger vi bokat själva... När vi tackade för oss, talade om hur nöjda vi var och att vi gärna kommer tillbaka snart fick vi ett visitkort med nummer till någon på hotellet som skulle ge oss ett bra pris till nästa gång. Är ganska övertygad om att det är det här hotellet vi kommer att bo på framöver.

Letar du efter ett prisvärt hotell som ligger centralt i London så får Abbey Court våra varmaste rekommendationer!

Anna

Gillar

Kommentarer