Söndag

Hej där!

Dagen idag inleddes på ett sådant vis att det kändes som att jag helst bara ville dra täcket över huvudet och börja om från början. Ni vet, småsaker som försvårade tillvaron. Glömde saker, tappade saker, låste nästan mig själv ute medan en kund låg inne på salongen... Det ordnade ändå upp sig rätt bra till slut. Det blev lite förmiddagsjobb på salongen för att sedan åka in till Malmö en stund. Började där med att möta upp en kompis för att överlämna några lådor te. Råkade komma hennes favoritte, som egentligen har utgått, så veckans goda gärning blev att köpa upp det lager jag kunde hitta. Därefter mötte jag upp tjejgänget från jobbet för lunch på Satori. Bara en sådan liten grej gör att det känns som att man får ut mycket mer av dagen.

Kvällen har spenderats med ett långt bad, en timmes hårinpackning och Framgångspodden och intervjun med Johannes Hansen. Jag har verkligen fastnat för Framgångspodden och just Johannes Hansen har jag följt på Facebook under senaste året, så det var två timmar av intressant lyssnande. Blir nog ett avsnitt till innan läggdags om jag kan bestämma mig för vem jag vill lyssna på härnäst.

Veckan som kommer ser förhållandevis lugn ut. Det blir en del jobb på salongen såklart och jag har min to do-lista att hugga in i, men det mesta kan jag göra hemifrån i lugn och ro så det känns absolut överkomligt.

Ikväll tänker jag prova ett tips från Kjell Enhagers avsnitt i Framgångspodden; Att skänka någon en positiv tanke som det sista jag gör innan jag somnar för att (förhoppningsvis) vakna med en bra känsla imorgon.

Natti!

Anna

Gillar

Kommentarer