En ledig helg

Inlägget innehåller marknadsföring för mitt eget företag, Beauty by Anna S 

Hej på er!

Det känns väldigt märkligt att sitta här idag och ha haft en alldeles vanlig ledig helg. Bröllopssäsongen är över för i år, sminkväskan är uppackad och det är dags att komma tillbaka i lite vanliga rutiner igen. Jag älskar att jobba med bröllop, men den här sommaren har varit väldigt intensiv med att ständigt vara på språng mellan olika platser. Det känns både tomt och lättande på samma gång.

Veckan som har gått har bestått av ett överflöd av inspiration, tankar och funderingar som har skapat ett totalt virrvarr i huvudet. På den där nivån att man vill göra allting på en gång, men det slutar i att man inte kan sortera och och ingenting blir gjort.

Mamma och Pappa kom, lite överraskande, hem från Skottland i fredags. De skulle egentligen ha kommit först igår, men efter att deras flygtider blivit ändade kom de hem tidigare än beräknat. Jag och mamma tog tillfället i akt och utnyttjade deras extra dag hemma till att åka till salongen och göra om hennes naglar. Nu lämnade vi de starka sommarfärgerna bakom oss och plockade fram lite höstigare toner.

Dagen idag bjuder på fix hemma innan det är dags att åka in till Malmö för dagens fotbollsmatch mellan MFF och IFK Norrköping.

Hur spenderar ni er söndag?


Anna

Gillar

Kommentarer

minasvarld
minasvarld,
Vilka fantastiska naglar. Älskar verkligen den färgen.
Här har det varit träningar halva dagen och sedan pluggande resten av dagen 😊
nouw.com/minasvarld
Amandizan
Amandizan,
Jag brukar själv få massa idéer och tankar på vad jag ska göra så det blir som du säger inget gjort. Vad fina hennes naglar blev 😊
nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229