En liten teaser

Godmorgon mina vänner!

Vilken mysig kväll jag hade igår. Jag lyckades ta mig i kragen och gå ut på en lite längre promenad. Jag hade så mycket tankar och idéer som jag behövde bearbeta, så jag klarade helt enkelt inte av att sitta still. Det var verkligen en sådan dag då inspirationen och motivationen slog på med full kraft.

När jag kom in från min lilla runda satte jag mig och strukturerade upp alla mina tankar och bollplankade med mina kollegor. Under tiden hade mamma och pappa ställt upp fotoduk och projektor i vardagsrummet, så jag blev nedkallad för att titta på bilder. Min farfar var en otroligt duktig fotograf och vi har flera tusentals diabilder från honom som de nu börjat gå igenom. Vilken tripp down memory lane det var att sitta och titta på alla möjliga bilder på allt från när jag var alldeles nyfödd till några av de allra första bilderna på mig och min lillebror tillsammans och bilder från stugan. Det var allt så att jag fick lite rysningar emellanåt av att återuppleva det. Extra kul eftersom det här är andra bilder än de som finns i våra fotoalbum här hemma. Många av bilderna har jag nog aldrig sett överhuvudtaget.

Förutom myset var det full aktivitet på LM- teamet igår kan jag tala om. Så pass att vi mycket snart kommer att släppa ett av höstens härliga event. Håll utkik ikväll så kommer ni att få reda på vad vi har på gång.

Idag väntar jobb på salongen hela dagen och ett spännande telefonmöte ska också klämmas in under eftermiddagen. Tror att det kan bli riktigt bra faktiskt.

Vad har ni för planer idag?

Anna

Gillar

Kommentarer

Madde,
Så kul med event. Var evigheter sen jag var på något sådant. 😀
www.nouw.com/madelena
Madde,
Så kul med event. Var evigheter sen jag var på något sådant. 😀
www.nouw.com/madelena
IsabelleB
IsabelleB,
ByLisa.se,
Härligt när man får massa gjort, känner energi och inspiration!
bylisa.se
Michaela,
Åh vad häftigt med gamla bilder❤
nordengrim.nu
Charlotte,
Åh, underbart att titta på gamla bilder! Man fylls verkligen av en sådan speciell känsla av att titta tillbaka på dåtiden sådär.
www.charlottelinden.se
Idasvardag
Idasvardag,
låter som en härlig dag!
nouw.com/idasvardag
Evelina,
Vad spännande det låter, det verkar som att du har så mycket intressant på gång 😃
www.evelinarou.com
KellyEricsson
KellyEricsson,
Så härligt med en promenad 😊
evahle.se