En liten update

Hej mina vänner!

Det känns som att det var en evighet sedan jag kunde sitta ner med datorn en stund. Tacka vet jag tidsinställda inlägg så att alla inlägg från Polenresan kom upp i rimlig tid ändå.

I skrivande stund sitter jag på en båt på Söder Mälarstrand i Stockholm. Jag följde med Fia hit då hon skulle på introduktionsmöte på sin nya utbildning igår. Jag kan säga att dagarna här har gått i ett. Bokstavligt talat. Igår kom min stegräknare upp i närmare 30.000 steg, så idag är jag rätt nöjd med att hon har onlineutbildning så att jag också kan sitta ner en stund.

Vi kom hit i söndags eftermiddag och hann i stort sett checka in på vandrarhemmet här på båten (det enda vi kunde få tag på eftersom jag missat att boka hotell i tid) och att äta middag på Koh Phanang som jag fått rekommenderat av en vän. En upplevelse både av smak och miljö. Därefter var vi ganska möra efter tågresan hit, så vi kröp in i vår lilla hytt. En spännande överraskning där blev att grannbåten hade gayklubb hela natten och körde karaoke som stundtals fick oss att kikna av skratt.

Gårdagen bjöd på frukost på Mr Cake (mitt enda krav för att följa med hit var att vi skulle äta där. Perfekt sammanträffande att lokalerna för Fias utbildning låg bara fyra minuters promenad därifrån.). Efter att Fia var avlämnad på skolan blev det en promenad tillbaka på blygsamma 4 kilometer för en dusch och en mikropaus innan jag tog promenaden tillbaka för att möta upp henne på nytt.

Efter ännu ett besök på Mr Cake utforskade vi tunnelbanesystemet och tog oss ut till Mall of Scandinavia. Det kan hända att jag shoppade lite mer än vad jag hade planerat, men jag gjorde några riktigt bra fynd så jag är nöjd.

Egentligen tänkte jag bara kika in här och tala om att jag lever och ge en liten förklaring till att det kan komma att vara låg aktivitet här ett par dagar till. Den här resan har dock gett massor av inspiration redan, så även om jag njuter av dagarna här så ser jag fram emot att lägga in nästa växel när jag kommer hem.

Hur har ni det?

Förresten, ni missar väl inte att kolla in mitt förra inlägg och eventet som vi på LM ska ha tillsammans med Bounce?

Jag tröttnar aldrig på bilder på solnedgångar. Denna är utsikten från båten i söndags.

Anna

Gillar

Kommentarer

sofialjohansson
sofialjohansson,
Så otroligt mysigt det ser ur! Jag är likadan, solnedgångar är bland det bästa som finns!☺️
nouw.com/sofialjohansson
Så trevligt du har det 😃. Låter onekligen som det är jättebra för dig 😃.
www.saramadeleine
charlottelinden
charlottelinden,
Vilken otroligt vacker bild! Och så härligt med shopping. Det piggar ju alltid upp lite extra 😉
nouw.com/charlottelinden
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Fast man har sett solnedgångar flera gånger så tröttnar man aldrig på att få se dom. Det bästa är ju när man hinner fota dom med 😊
nouw.com/sofialissmyr
Evelina,
Du får gärna visa vad du handlade sen! 😃 Det kan aldrig bli för mycket shopping! 😉
www.evelinarou.com
Kamilla,
Frukost på Mr Cake är toppen. Mall är ofta kaos och tyvärr alldeles för många ligor som tjuvar plånböcker och mobiler. Koh Phanang var riktigt länge sedan jag var på kanske dags att smita in där snart igen. Hoppas du hade bra dagar här i Stockholm.
kamillaskamera.com/
Madde,
Så trevligt det lät. verkar vara en bra dag. Just nu känner jag att jag halkar efter med inlägg jag med. VilL helst jobba framför datorn, men då jag är på resande fot är det bara ipaden som är med
www.nouw.com/madelena
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad snällt av dig att följa med din vän och få se lite av Stockholm. Får vi se något av dina fynd från MOS?
nouw.com/frökenrödlök
Linda,
Härligt med Sthlm, älskar MOS när vi var där! Så läckert köpecentra!
www.lindamarie.nu
Zahraajami
Zahraajami,
Ahhh vill ocksa besoka Mr cake!! hur gott va det inte?
nouw.com/zahraajami