En omstart av kroppen

Detta inlägg är i samarbete med Nextory

Hej där!

I tisdags var jag och fick en välbehövlig massage. Det var alldeles för längesedan jag gjorde det nu. Domen från min massör var att Nu är du puckelpist igen. Vi kör bara en halvtimme denna gången så får du komma tillbaka igen nästa vecka. Om jag blev förvånad? Knappast... Förutom att lösa upp lite knutor så hjälpte även massagen till att utlösa den där bakomliggande förkylningen som jag dragits med en lägre period. Jag började känna mig riktigt krasslig i onsdags och bestämde mig för att boka om gårdagens kunder och ta ett par dagars vila. Igår låg jag fullkomligt däckad i stort sett hela dagen och idag känner jag mig som en helt ny människa. Mycket piggare än på länge! Städning, tvätt, bokföring och momsrapport har tickats av i rasande fart. Kroppen behövde nog gårdagen för att starta om sig själv lite.

När jag var soffliggandes igår passade jag på att lyssna på lite ljudbok. I samarbete med Nextory har jag fått möjlighet att prova deras tjänst gratis i 30 dagar, istället för 14 som det är annars. Genom att använda länken eller ange kampanjkoden Annabuzz har även ni möjlighet att göra detsamma.

Igår lyssnade jag på Min Superkraft av Viktor Frisk. Om ni inte har läst eller lyssnat på den så rekommenderar jag er varmt att göra det. För mig som inte själv har ADHD, men har flera personer i min närhet som har, gav den många nyttiga insikter och en helt ny förståelse. För den som har ADHD kan jag tänka mig att den ger otroligt mycket inspiration. Det där med att vända svårigheter till superkrafter är någonting som jag tror att vi alla kan ta till oss och inspireras av oavsett om vi har ADHD, någon annan diagnos eller inte alls.

Har ni några bra tips på böcker att lyssna på? Dela gärna med er i kommentarerna!

Anna

Gillar

Kommentarer

Jag lyssande på den sommaren 2017 riktigt bra 😊. Gällande böcker så har jag inga tips alls just nu, är helt försatt i studier :/.
Men däremot var jag precis som dig på massage i veckan närmare bestämt igår och det märks så här efteråt 😉
www.saramadeleine.se
Emma Engström,
Älskar verkligen ljudböcker, så mysigt att lyssna på! 😃
nouw.com/emmaengstrom
Bylisa.se,
Jag brukade läsa massor förr, nu finns inte tiden. Däremot att lyssna är ju ett toppen alternativ!! 😊
bylisa.se
Åh vad skönt med massage. Det hade jag behövt nu 😊
evahle.se