En tag om resor

Hej på er!

Jag surfade runt på lite bloggar och hittade in till @eriikae som hade en Veckans fråga, som jag tyckte var lite rolig. Frågan var "Vilka länder & ställen har ni rest till? Vilken resa var eran favorit & vart skulle du vilja resa?" Eftersom jag älskar att resa kunde jag inte motstå frestelsen att göra ett inlägg om detta.

Vilka länder och ställen har du rest till?

Tyskland, Danmark, Cypern, Grekland (Kreta), Kroatien (Pula), Turkiet (Antalya), England (London), Irland (Dublin), Skottland (Glasgow & Edinburgh), Holland (Amsterdam), Österrike (Salzburg & Wien), Spanien (Mallorca & Madrid), Slovakien (Bratislava), Tjeckien (Prag), Italien (Rom), Frankrike (Paris) Thailand (HuaHin), USA (Chicago & New York)

Jag tror att jag har fått med alla där...

Vilken resa var din favorit?

Alltså, jag har nog älskat alla resor. Antalya och Pula är de enda ställena som jag inte känner att jag måste tillbaka till direkt, men alla andra ställen har varit fantastiska. För att ändå försöka nämna några som sticker ut lite;

London - Känns som ett andra hem efter sju (?) resor dit. Jag älskar verkligen London.
New York - Alltså, New York är ju New York. Det är en så häftig stad. Den är svår att sätta ord på eftersom hela upplevelsen där är lite svår att greppa.
Skottland - Vill du träffa världens skönaste människor? Då är det Skottland du ska åka till. Älskar folket och atmosfären där. Och några av mina häftigaste fotbollsupplevelser har varit när MFF har varit där och spelat.

Egentligen känner jag starkt för flera av de andra ställena också, men då hade vi fått sitta här i en hel evighet. Funderar ni över något specifikt får ni gärna slänga iväg en liten fråga.

Vart skulle du vilja resa?

Min högsta dröm när det kommer till resor är Bahamas. Hur häftigt hade det inte varit att få uppleva de simmande grisarna?


Tack för inspirationen, Erika!

Berätta gärna om era drömresor eller favoritresmål.Anna

Gillar

Kommentarer

charlottelinden
charlottelinden,
Åh, så roligt inlägg! 😃
nouw.com/charlottelinden
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tack fina du <3
nouw.com/annaskarblom
My,
härligt inlägg!!
mycarlsson.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tack snälla!
nouw.com/annaskarblom
My
IP: 82.99.3.229